Gość z 19.44 ma rację, a ty jesteś... pasożytem niestety. Bo jak nazwać organizm, który wysysa od wszystkich dla własnego dobra? No jak?
21:22 opinie nieudaczników średnio mnie obchodzą. To zwrot podatków, a oddaję je na takich cudoków bezpłodnych jak ty śmoczku przepity.
Mam fakturę za auto. Nie mam jednak jeszcze kasy na koncie ani decyzji i co radzisz? Zbierać faktury dalej? Za kabinę prysznicową i strój kąpielowy, benzynę, dżemix też mam szykować biedny maluczki człowieczku.
Kabina prysznicowa dla dziecka?
nieudacznicy są Ci którzy pobierają te 500+ i tyle w tym temacie
Pobieram 500 i nie uwtego.się za nieudacznika.Pracuje na całym etacie do tego wychowuje.troje dzieci w wieku szkolnym, mąż też pracuje,wiec nie sądzę że jestem nieudacznikiem.
Śmieszą mnie te wszystkie wypowiedzi zazdrosnich i zawistnych ludzi którzy.mieli wielka chrapke na.te pieniądze ale minimalnie dochod przekroczył i nic z tego. zamiast się z tym pogodzić postawili.sobie cel zgnoic tych co biorą bo.e ten sposób chyba poczują się bardziej wartościowi
Szczerze mówiąc takie opinie mnie nie obchodzą
Biorę i będę brać te pieniądze, a twoja opinie o mnie schowaj głęboko w kieszeń
Ale głosowałas na PO co?
Dlaczego tak uważasz, ze ci co pobierają to nieudacznicy?
My oboje pracujemy, mamy dwoje dzieci, powodzi nam nieźle, i pobieram świadczenie na drugie dziecko.
Dają to biorę, i tyle w temacie .
powinni każdemu dziecku dawać darmowe obiady w szkole, darmowe kolonie, darmowe podręczniki. wtedy by było całkiem inaczej. bo tak to dużo osob przeznacza te pieniadze nie dla dzieci tylko na siebie
Dokładnie nie każde chce te obiady jeść
Ja płaciłem swoim dzieciom ale nie jadły bo im.nie.smakowały wiec te darmowe obiady to taka.średnia pomoc
Na siebie to mam wypłatę, nie każdy żyje z mopsu
Nieudacznikiem to jesteś ty pisząc takie rzeczy ... Sory wodzu ale nie każdy z beneficjentów 500+ to ludzie niezbyt zamożni z problemami życia codziennego więc nie życzę sobie aby ktoś taki jak ty ubliżał każdemu korzystającego z tego programu, w tym mojej osobie, bo nie każdy ma bogatych rodziców aby iść na studia czy do innej płatnej szkoły ... Ja z żoną mamy wyższe wykształcenie, oboje ciężko na to zapracowaliśmy a teraz pracujemy w zawodach, które wybraliśmy idąc na studia, czy to oznacza, że jestem nieudacznikiem? Pieniądze z programu przeznaczyłem na wakacje dla dzieciaków a z mojej pensji i żony właśnie kończę remontować im pokój. Masz ból tylnej części ciała o to widzę bo tobie się nie należy 500+ ... Są ludzie, którzy liczą tylko na pieniądze, żeby kupić nowy telefon, komputer czy alkohol mając gdzieś dzieci. Ale prawda jest taka, że w skali kraju to jest mały procent ludzi. Moja sąsiadka, której pomagam jak mogę (samotna matka z dwójką dzieci) dzięki temu programowi kupiła dzieciakom to co potrzeba aby mogły odrabiać lekcje w normalnych warunkach a ja jej zrobiłem mały remont w mieszkaniu. Czy ona też jest nieudacznikiem, że zmarł jej mąż w drodze do pracy bo jakiś idiota wjechał w niego samochodem? 500zł dla takich ludzi to jednak sporo pieniędzy w sytuacji, kiedy nie ma możliwości iść do pracy. Zastanów się kilka razy zanim coś powiesz ...
akurat w skali kraju to jest większy procent takich ludzi ktorzy kupia cos dla siebie a nie dla dzieci
Najlepiej każdego wsadzić do jednego wora ...
9:22 głupiś i mierzysz ludzi swoją miarą, bo na nic ci nie wystarcza kasy. Ja jeszcze nie dostałam, ale dostanę na drugie z wyrównaniem i zostawię to dzieciom. Już są duże i koszty ich utrzymania ubrania też adekwatnie większe. No i widzę jak w wielodzietnych rodzinach dzieciom się polepszyło. Na pewno lepiej jedzą, mają lepsze buty i madra matka zrobi z tego dobry użytek. A ciebie mi żal, że się nie załapałeś.
A skąd takie statystyki?
Bo coś mi.się wydaje.ze wyssane z palca
Nieudacznicy to są Ci, co z własnego egoizmu nie mają na tyle dzieci by załapać się na te pieniądze ale nie przeszkadza im to zazdrościć innym.