Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Co ile będą sprawdzać program 500+? Czy ktoś pracuje itd.?

Gość z 19.44 ma rację, a ty jesteś... pasożytem niestety. Bo jak nazwać organizm, który wysysa od wszystkich dla własnego dobra? No jak?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

21:22 opinie nieudaczników średnio mnie obchodzą. To zwrot podatków, a oddaję je na takich cudoków bezpłodnych jak ty śmoczku przepity.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 35

Odp.: Co ile będą sprawdzać program 500+? Czy ktoś pracuje itd.?

Mam fakturę za auto. Nie mam jednak jeszcze kasy na koncie ani decyzji i co radzisz? Zbierać faktury dalej? Za kabinę prysznicową i strój kąpielowy, benzynę, dżemix też mam szykować biedny maluczki człowieczku.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kabina prysznicowa dla dziecka?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nieudacznicy są Ci którzy pobierają te 500+ i tyle w tym temacie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pobieram 500 i nie uwtego.się za nieudacznika.Pracuje na całym etacie do tego wychowuje.troje dzieci w wieku szkolnym, mąż też pracuje,wiec nie sądzę że jestem nieudacznikiem.

Śmieszą mnie te wszystkie wypowiedzi zazdrosnich i zawistnych ludzi którzy.mieli wielka chrapke na.te pieniądze ale minimalnie dochod przekroczył i nic z tego. zamiast się z tym pogodzić postawili.sobie cel zgnoic tych co biorą bo.e ten sposób chyba poczują się bardziej wartościowi

Szczerze mówiąc takie opinie mnie nie obchodzą

Biorę i będę brać te pieniądze, a twoja opinie o mnie schowaj głęboko w kieszeń

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ale głosowałas na PO co?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 48

Dlaczego tak uważasz, ze ci co pobierają to nieudacznicy?

My oboje pracujemy, mamy dwoje dzieci, powodzi nam nieźle, i pobieram świadczenie na drugie dziecko.

Dają to biorę, i tyle w temacie .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

powinni każdemu dziecku dawać darmowe obiady w szkole, darmowe kolonie, darmowe podręczniki. wtedy by było całkiem inaczej. bo tak to dużo osob przeznacza te pieniadze nie dla dzieci tylko na siebie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie każde dziecko chce szkolne obiady, podręczniki dają tym najmłodszym. Taką ustalili pomoc i taka jest.

Eulalia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dokładnie nie każde chce te obiady jeść

Ja płaciłem swoim dzieciom ale nie jadły bo im.nie.smakowały wiec te darmowe obiady to taka.średnia pomoc

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 52

Na siebie to mam wypłatę, nie każdy żyje z mopsu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 55

Nieudacznikiem to jesteś ty pisząc takie rzeczy ... Sory wodzu ale nie każdy z beneficjentów 500+ to ludzie niezbyt zamożni z problemami życia codziennego więc nie życzę sobie aby ktoś taki jak ty ubliżał każdemu korzystającego z tego programu, w tym mojej osobie, bo nie każdy ma bogatych rodziców aby iść na studia czy do innej płatnej szkoły ... Ja z żoną mamy wyższe wykształcenie, oboje ciężko na to zapracowaliśmy a teraz pracujemy w zawodach, które wybraliśmy idąc na studia, czy to oznacza, że jestem nieudacznikiem? Pieniądze z programu przeznaczyłem na wakacje dla dzieciaków a z mojej pensji i żony właśnie kończę remontować im pokój. Masz ból tylnej części ciała o to widzę bo tobie się nie należy 500+ ... Są ludzie, którzy liczą tylko na pieniądze, żeby kupić nowy telefon, komputer czy alkohol mając gdzieś dzieci. Ale prawda jest taka, że w skali kraju to jest mały procent ludzi. Moja sąsiadka, której pomagam jak mogę (samotna matka z dwójką dzieci) dzięki temu programowi kupiła dzieciakom to co potrzeba aby mogły odrabiać lekcje w normalnych warunkach a ja jej zrobiłem mały remont w mieszkaniu. Czy ona też jest nieudacznikiem, że zmarł jej mąż w drodze do pracy bo jakiś idiota wjechał w niego samochodem? 500zł dla takich ludzi to jednak sporo pieniędzy w sytuacji, kiedy nie ma możliwości iść do pracy. Zastanów się kilka razy zanim coś powiesz ...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

akurat w skali kraju to jest większy procent takich ludzi ktorzy kupia cos dla siebie a nie dla dzieci

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Najlepiej każdego wsadzić do jednego wora ...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 58

9:22 głupiś i mierzysz ludzi swoją miarą, bo na nic ci nie wystarcza kasy. Ja jeszcze nie dostałam, ale dostanę na drugie z wyrównaniem i zostawię to dzieciom. Już są duże i koszty ich utrzymania ubrania też adekwatnie większe. No i widzę jak w wielodzietnych rodzinach dzieciom się polepszyło. Na pewno lepiej jedzą, mają lepsze buty i madra matka zrobi z tego dobry użytek. A ciebie mi żal, że się nie załapałeś.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 60

A skąd takie statystyki?

Bo coś mi.się wydaje.ze wyssane z palca

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 62

Nieudacznicy to są Ci, co z własnego egoizmu nie mają na tyle dzieci by załapać się na te pieniądze ale nie przeszkadza im to zazdrościć innym.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę