No jeszcze dobrze płacić nie.zaczęli a już im brakuje. Bajka
Niech na.utrzymanie więźniów zabiorą żeby sami na.siebie zarabiali to i przestanie.brakować
teraz te wiekszosc wiesniakow ktorzy podostawali 500+ kupuja stare golfy passaty audi, poczytajcie i zobaczcie jak wzrosl import aut
Na tyle ich stać... Mieszczuchy to na pewno same auta z salonów za 500+ kupią ;-)
Takie dziwne, że ludzie chcą mieć jakiś samochód, żeby chociaż z dziećmi latem nad wodę jechać?
Tez byś kupił ale na 500 się nie załapałes,i swe żale musisz na forum wylewać?
Co.Cie to obchodzi co kupują i skąd wiesz ze za 500
Ja też już za 500 kupiłam sporo sprzętów mimo.ze jeszcze go nie dostałam..ale ludzie siedzą wvmijej kieszeni i lepiej wiedzą na co wydaje
Tylko pomyślcie ze ludzie jeszcze pracują i zarabiają i może pieniądze z wypłaty wydają
8:17 niestety niektórych tak boli to 500zł, że obserwują sąsiadów i liczą ich wydatki a wielu z nas jeszcze kasy nie wzięło. Ja kupiłam auto, też stare a kasy jeszcze nie dostałam bo złożyłam na koniec czerwca wniosek.
Szykujcie faktury, raz na pół roku do sprawdzenia.
PiS wprowadzi podatek od starych samochodów to i będzie kasa na wypłatę 500+ :-)
1 stary golf = 2x wypłata 500+ dla kogoś :)
Niby za co te faktury? Śmieszny jesteś gościu 09:34, bardzo śmieszny ;) No ale swoją drogą życie kosztuje i to znacznie więcej niż 500 zł więc i faktury się znajdą, specjalnie dla Ciebie ;)
pewnie że będą coś kombinować żeby zabierać bo nie mają kasy już na to. Ale to było pewne. U niektórych jest tak że jedna osoba robi na czarno, druga nie osiąga dochodu i dostają kasę
Podobno w radomiu sprawdzali faktury czy rzeczywiscie na dziecko, sama jestes smieszna 14.40
A rząd daje sobie podwyżki po kilka tysięcy zł i tam tak nie szczekasz. A tu o 500 zł dla dzieci tak Cię uwiera?
nie dali sobie podwyzki, czytaj dokladnie
Czepiasz się,a ile sobie podwyżek przyznali przez ostatnie lata? Ile milionów ZUS wydał na nagrody? Tam też się tak burzyles? Wątpię. Jak Ci zazdrość to narobić sobie musisz dzieci i też dostaniesz.
Póki co nikt nic nikomu nie zabiera. Nie ma też mowy o żadnych fakturach bo te pieniądze nie są przeznaczone na jakieś konkretne rzeczy, skończcie pisać więc bzdury zazdrośnicy i zajmijcie się swoim życiem. Przy odrobinie szczęścia może sami spłodzicie potomka i dostaniecie 500 + ;)
Decydujac sie na dziecko powinno Cie na nie stac a nie latać w żebry po mopsach.
19:44 tak jazgocze ten, który się nie załapał, bo mu 3zł próg przekroczyło. Żal mi cię i tobie podobnych. Ja wyjadę na wakacje (jeszcze nie za 500+) a tobie z żalu żółć się wyleje.