Nie wiem, dowiedz się u źródła.Ja zabieram moje dzieci do innej szkoły.
Czemu póki szybciej? Ewentualnie dam do katolickiej albo gdzieś dowiozę do tej nie pójdzie.
Popieram, ja moje dziecko tez zabieram.
G.ma tam otworzyć nowy sklep.
ze wszystkich zlikwidowanych szkół budynki przejdą w wyższe ręce za bezcen jak przychodnie zdrowia wybudowane dawniej
Szkołę przejmuje fundacja założona przez żonę radnego Ch. i męża pani radnej P. Obydwoje od Prezydenta miasta.
Już odbyło się jedno spotkanie gdzie zaczęto rozdawać formularze do zapisywania dzieci, po feriach następne spotkanie. Fundacja będzie również prowadzić działalność gospodarczą.
Dziś był program na żywo TVP Info spod szkoły na Focha. Z 12 pewnie nikogo nie było.
Mam wrażenie, że temat PSP12 już nikogo nie obchodzi. Będzie fundacja, to będzie. Czy będzie szkoła, czy nie, to i tak - co mnie to obchodzi i tak zrobią co będą chcieli; nauczyciele mają zawsze rację, zapiszemy dzieci gdzie nam każą.
Takie jest rozumowanie bardzo dużej większości społeczeństwa.
Co gorsze, to nawet nie jest śmieszne, tylko żałosne.
Nie rozumiem. Kto w końcu ma rację. Bardzo chaotyczna wypowiedź.
Dobre pomyslane Panie dyrektorze. A potem zamkna i zlikwiduja jak w Bałtowie i bedzie oki
A Pan Ch bedzie dobrze postrzegany jako obronca a nie likwidator
ciekawe kierownictwo
Możecie sami założyć stowarzyszenie/fundację kto będzie miał dzieci będzie miał szkołę.Kilka gmin Krakowa zastanawia się nad odłączeniem od miasta i zrobieniem gmin wiejskich ze względu na dotacje,trochę szalone ale do zrobienia.