Jak tak dalej pójdzie to nic i będzie tylko światełko i pokaz sztucznych ogni
NIC - mck i urząd miasta powiedzieli, że nie dadzą grosza bo nie mają na to, żeby zapewnić temat koncertów. WSTYD!!!
Jak w przyszłym roku znowu wywalą furmankę pieniędzy na Piknik Gombrowiczowski (który de facto wszyscy mają w głębokim poważaniu, to się wkurzę). No ale kto o tym będzie pamiętał... I znowu wszyscy będą szczęśliwi, a najbardziej obsada MCK i UM. Ehh
Oj biedny Ostrowiec!!!
Zapraszamy do Bałtowa u nas zespół Mosquito i Magdalena tul:)
Ja jadę do Bałtowa tam faktycznie szykuje się coś fajnego :)! ale mam nadzieje że Ostrowiec się wybroni i jednym i drugim życzę jak najwięcej zebranych pieniędzy !!! bo o to tu chodzi !!!
Jak to? A ile to kosztuje, skoro wszyscy muzycy grają na WOŚP co najwyżej za zwrot kosztów podróży?...
Widocznie nawet koszty ewentualnej ochrony przewyższają możliwości MCKu, bo zespoły faktycznie grają za darmo.
Scenę MCK ma, nagłośnienie też, akustyka też, więc nie rozumiem, dlaczego nie będzie koncertów.
A ochrona to nie może za darmo, dla WOŚP? Podróż też powinna być za darmo, bo dla WOŚP.
Od dawna wiadomo że zespoły grają za normalną gażę ew. trochę mnijszą niż zwykle!!! Głupie gadanie.
No to gowno wiesz!!! Moze U2 nie zagraloby w Ostrowcu za darmo, ale przeciez final nie musi byc z gwiazda najwiekszego formatu. Wystarczylyby odtrowieckie zespoly, a te ZAWSZE graly na Wosp za darmo!
Potwierdzam. "Gwiazdy" wieczoru zawsze biorą normalną stawkę i mają gdzieś szczytne cele. Nie zagrają tutaj to zagrają gdzie indziej, a im później się załatwia zespół tym gorsze "ochłapy" się trafiają, bo lepsi graja w większym mieście i za większą kasę. Niestety - smutna prawda.
jak to?
Gówno prawda. Zespoły na WoŚpie będą i będą grały za darmo, nie wiem skąd wypowiadający się tutaj mają informację, ale bardzo chciałbym poznać ich źródło
Skończylo sie granie za darmo,w nagrode podziekuja ci kilku miesięczną kolejką do specjalisty.Nigdy więcej za free
Może ktoś, kto ma konkretne informacje się tu wypowie tematycznie w kwestii:
"Kto(jakie zespoły) zagrają u nas na finale WOŚP?"
Zagrają zespoły z okolicy, oraz gość z Warszawy, który jednak póki co jest nieznany. I powtarzam, że zespoły grają za darmo, wiem to, bo tak się składa, że sam będę stał na scenie