Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Cmentarna Rewia Mody 2011!

Ilość postów: 53 | Odsłon: 6314 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: Cmentarna Rewia Mody 2011!

czy jest ciepło czy zimno, futra muszą być:) Nieważne, że przeleżały w piwnicach czy na strychac przez rok , ale na 1 listopada futro musi być!

Gość_.
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Cmentarna Rewia Mody 2011!

...na litość dajcie już spokój!!!!!!!!!!!!

Gość_nauczycielka
        Zgłoś
        Odpowiedz

jak napisalem wczesniej co was wszystkich obchodzi to gdzie i ileprzelezalo.widze ze tak proste rzeczy potraficie dostrzec a pytam gdzie jestescie kiedy wasz sasiad kolega potrzebuje pomocy?wtedy was juz nie ma nie ma zadnego z was zadnego z tych co nawet polnagie posladki potrafia dostrzec.zal mi was wszystkich proponuje aby kazdy z was zajol sie wlasna dupa a restze zostawil tak jak jest.prostactwo niezna granic

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

jaki spokój?rewia mody na cmentarzu to fakt a prym wiodą kto?kobity,a mówią że chłopom się we łbach przewraca,nie,kobitom się wywraca

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

cmentarz to czas kiedy sie odwiedza swoich bliskich którzy odeszli !!! a nie wybieg dla modelek !!! tak niedługo to stana parasone i piwko,kiełbaska itd wtedy gosciu z 17:12 bedzie lepiej w Polsce !!!a pani nuczycielka tez poszla po bandzie nie chodzi tu o toalete droga pani tylko o zachowanie rozwagi w tak poważnym miejscu jakim jest cmentarz !!! bywałem w krajach w których jest troszke wiekszy szacunek dla zmarłych i nawet kolana nie moga byc odkryte !!! ale cóż to polska FUTRO-MINI-NIECH WIDZĄ BOGACTWO !!!

Gość_Przyziemny_gosc
        Zgłoś
        Odpowiedz

ej przyziemny zejdz na ziemie czy jak zaloza palta po samej ziemi czy tez zakryja cialo zeby nikt nic nie wyczail to zmarlym to cospomoze?nie sadze mysle ze poto mamy wolsnosc aby z niej kozystac i uwazam ze dobrze robia ubierajac sie tak i powinny sie ubierac tak jak najszesciej bez wzgledu na swieto.mowisz ze wielu chce pokazac bogactwo a skad wiesz moze wielu a wlasciewie wiele z nich to futro nosi juz kolejny sezon i nie miala zalozyc nic innego na ten dzien a nie chciala odstawac od normy aby wlasnie tacyu jak wy nie powiedzieli ze tanio sie wybrala na ten cmentarz.ja jestem za tym aby kazdy patrzyl na wlasne 4 litery i tak bedzie ok.a w jakich ty krajach bywales kolego?chyba nie zachodu bo ja mieszkam tu juz pare latek i nie zdazylem zauwazyc zeby sasiad sasiada obgadywal nom chyba ze trafisz na takiego polaczka jak wiekszosc z was.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Panie" przyziemny" ja odniosłam się do wypowiedzi z 16.10 gdzie pisano: ...wyglądają jak lalki barbi idąc do kościoła pewnie wstają o 4 rano aby się wyszykować.... a z panem to akurat się zgadzam bo trzeba wiedzieć gdzie i jak się ubrać. Pozdrawiam

Gość_nauczycielka
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Akurat wczoraj w wiadomościach pokazywali cmentarze a obok kiełbaski, grille, balony dla dzieci,sprzedaż futer , naprawdę.U nas w Polsce, szok.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wczoraj jechała za kierownicą dosyć młoda kobieta w futrzanej czapie z opuszczonymi nausznikami-normalnie jaja

Gość_obserwator
            Zgłoś
            Odpowiedz

a dziś na cmentarzu przy Radwana zbierali pieniądze na bramę. Dość głośno komunikowali to przez megafon, z którego po chwili było słychać muzykę disco. Straszne.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

No co zima idzie ha ha

A fakt faktem pokazywali w wiadomościach czym handlują pod cmentarzami: różnymi pierdołami dla dzieci, kiełbaskami z grilla, kebabami, futrami a nawet oponami zimowymi do aut:))) Dla mnie to żenada, bo to dzień zadumy i refleksji nad ulotnością życia, dzień wspomnień...

Gość_ona
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Macie szczescie ze jest internet tu cala flustracje mozecie wylac. Bo w rzeczywistosci odpowiedzi na wasze flustracje dostalibyscie po zwroceniu uwagi danej osobie i zrozumielibyscie szybko ze to nie wasza sprawa. Ale.... wy o tym doskonale wiecie! To nie swiat krazy wokol was tylko wy wokol niego. A tak poza tym latwo cie mozna zaskoczyc jak cie to zdziwilo mniej seriali wieczornych wiecej kontaktu z ludzmi.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

No tak. Najlepiej ubrać się w kufajkę i obesrane spodnie .Taki ubiór zapewene wywołałby w tobie pozytywne emocję.

Posłuchaj synku. To że ludzie ubierają się elegancko jest wyrazem szacunku do święta które obchodzimy , do ludzi ,których spotkamy.

Ale co tłumaczyć człowiekowi o mentalności kołchoźnika.... Kufajka i obesrane spodnie - to byłoby ok....

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

gosciu z 22:33 !!! ty mowisz synku ??? jak ty masz moze mniej lat zycia jak ja pracy !!! a co do ubioru elegancko to znaczy mini spodniczka,futro,leginsy blyszczace ja psi ....!(kobiety na trasie kierunek Radom też maja elegancko wystajaca pupe w mini) no to gratuluje gustu !!!! dla mnie elegancko inne ma znaczenie,ale co mozesz wiedzieć o tym dzieciaku !!! pa

Gość_nasta
        Zgłoś
        Odpowiedz

brawo dla człowieka z 23:01, niestety pod pojęciem tzw. "elegancji" zaczyna dominować plastikowy wszędobylski kicz oraz brak wyczucia sytuacji i dobrego smaku. Sytuacja na cmentarzach ( nie tylko wokół) przypomina wielki kolorowy jarmarczny spęd. Przykro patrzeć, mając jakie takie poczucie estetyki człowiek musi doznać wstrząsu...

Gość_haha
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Ja jadąc na cmentarz mam tylko dupy w głowie .... świeczki niech sobie palą inni (no tam ze dwie moge zapalić). I muszę przyznać, że w tym roku laseczki nie zawiodły :)

Gość_he he he
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Gość z 17.39 pisze całą prawdę,tylko ludzie z kompleksami (sami też włożyli dużo wysiłku aby ubrać się super na to wyjście) przywiązują uwagę do cudzego ubrania,typowe polactwo "nie przyćmiłem sąsiada więc jestem wściekły i go obgadam".

Zastanówcie się czy niedolę sąsiada też tak szybko zauważacie i też wykorzystujecie do obgadania go że sobie nie radzi w przeciwieństwie do was tych co wszystko wiedzą najlepiej i jak się właściwie ubrać też.

Pozdrawiam wszystkich niedowartościowanych.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kto i w co się ubiera to nie moja sprawa, ale zauważyłam inną modę - paniusie z pieseczkiem na ręku. Oczywiście mały zgrabny model psa typu York. No kuźwa, też mam psa w domu, ale żeby psem na cmentarzu szpanować?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę