będąc dziś na cmentarzu , i widząc panie które chyba pomyliły stroje sylwestrowe z odpowiadającymi dzisiejszemu dniu doznałem delikatnego szoku !!!Co niektóre panie miały tak krótkie wdzianka dolnej partii ciała ze nachylając się nad grobami zapalając znicze wychodziła im też dość skąpa cześć bielizny !!!!a raczej oczom ukazywały sie dość mocno zaczerwienione policzki (pośladki) Po prostu bark tylko było Jury które by to wszystko oceniało !!! hmmm a może było ???
czy jest ciepło czy zimno, futra muszą być:) Nieważne, że przeleżały w piwnicach czy na strychac przez rok , ale na 1 listopada futro musi być!
Macie szczescie ze jest internet tu cala flustracje mozecie wylac. Bo w rzeczywistosci odpowiedzi na wasze flustracje dostalibyscie po zwroceniu uwagi danej osobie i zrozumielibyscie szybko ze to nie wasza sprawa. Ale.... wy o tym doskonale wiecie! To nie swiat krazy wokol was tylko wy wokol niego. A tak poza tym latwo cie mozna zaskoczyc jak cie to zdziwilo mniej seriali wieczornych wiecej kontaktu z ludzmi.
Co to jest flustracja?
Futer nie widziałam ale białe kozaczki zwane Bikejami i owszem, obszyte białym futerkiem-tipsy na paznokciach, komóra w ręce ...żal.
białe kozaczki to nie moda, tylko stan umysłu!!!!Takie ilości białych kozaczków tylko w Ostrowcu widać.
popieram,że to stan umysłu białe kozaczki!tipsy tak,ale jak w głowie olej anie jakieś choroba wie co
Wczoraj jechała za kierownicą dosyć młoda kobieta w futrzanej czapie z opuszczonymi nausznikami-normalnie jaja
a dziś na cmentarzu przy Radwana zbierali pieniądze na bramę. Dość głośno komunikowali to przez megafon, z którego po chwili było słychać muzykę disco. Straszne.
No co zima idzie ha ha
A fakt faktem pokazywali w wiadomościach czym handlują pod cmentarzami: różnymi pierdołami dla dzieci, kiełbaskami z grilla, kebabami, futrami a nawet oponami zimowymi do aut:))) Dla mnie to żenada, bo to dzień zadumy i refleksji nad ulotnością życia, dzień wspomnień...
ona bardzo mądre słowa !!!17:47 kolego polecam słownik ortograficzny i czytać ze zrozumieniem !!!
17:46 !!!