Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Cmentarna Rewia Mody 2011!

Ilość postów: 53 | Odsłon: 6316 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Cmentarna Rewia Mody 2011!”.
  • Cmentarna Rewia Mody 2011!

będąc dziś na cmentarzu , i widząc panie które chyba pomyliły stroje sylwestrowe z odpowiadającymi dzisiejszemu dniu doznałem delikatnego szoku !!!Co niektóre panie miały tak krótkie wdzianka dolnej partii ciała ze nachylając się nad grobami zapalając znicze wychodziła im też dość skąpa cześć bielizny !!!!a raczej oczom ukazywały sie dość mocno zaczerwienione policzki (pośladki) Po prostu bark tylko było Jury które by to wszystko oceniało !!! hmmm a może było ???

Gość__zdziwiony_
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Cmentarna Rewia Mody 2011!

przepraszam poprawiam nie BARK tylko BRAK

Gość__zdziwiony_
      Zgłoś
      Odpowiedz

Heh mialam dzisiaj to samo wrażenie. Idąc przez cmentarz mówie do babci - " Patrz babciu, ale się panienka ubrala jak prostytutka." Babcia w szoku, a za jakis czas panna się odwraca - okazało się, że to nasza sąsiadka ;]

Gość_misska
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Cmentarna Rewia Mody 2011!

hahahah i nieodłączne kozuchy, nawet przy 15 stopniach na plusie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

nono lisek musi byc:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

no fakt pogoda dopisała !!!

Gość_maksiu
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Cmentrana Rewja Mody 2011 !!!

Zwiedziłem dziś 2 cmentarze i nie zauważyłem tych gołych dup ,może dlatego ,że nie rozglądałem się jak każdy wygląda .Kożuchów też nie widziałem myślę że ten kto poszedł odwiedzić groby bliskich i tym był zajęty nic szczególnego nie widział a kto poszedł by rewie zobaczyć to zawsze zobaczy goła dupę ;) .

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Cmentrana Rewja Mody 2011 !!!

hehe zawsze można nacieszyć oko w każdej sytuacji

Gość_xx
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

oo!ja dopiero idę to się porozglądam to może przytne jakąś panią z dupą na wierchu co się nad grobem nachyla,byle sie nie ustawiła tyłem do świeczki odpalonej bo będzie jazda po cmentarzu z ogniem w gaciach i kiecka pójdzie do kosza hehe,baby takie są,nawet na cmentarz musi się ubrać jak na wesele,rano w niedziele widze jakie wystrojone idą do kościoła,jak lalki barbi wyglądają,pewnie o 4 rano wstają aby się na 7 wyszykować,chłop to zarzuci kurtke włosy poprawi i już gotowy a baba 2 godz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

futra też były to nic, że 15 stopni. Nie ma 1 listopada bez futra!

kaem
          Zgłoś
          Odpowiedz

futro też poleci z dymem jak sie od świeczki zajmą gacie szanownej pani

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

kupiły se nowe płaszcze i futra specjalnie na tę okazję, to trzeba było się pokazać

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

każdy chodzi tak jak mu pasuje, jak Ci kolego nie odpowiada ich strój to zamknij oczy i wez melise. Mają chodzić jak zakonnice? bo tak nie wypada??

Gość_badboy
                Zgłoś
                Odpowiedz

Do kościoła a tym bardziej na cmentarz taki stój jest nieodpowiedni!! Drogie panie sam jestem facetem o lubie popatrzec na ładnę nóżkę ale trzeba wiedzieć gdzie i jak pasuje sie ubrać .

To tak jak by facet dziś założył na siebie dres i poszedł na cmentarz .

Gość_zdrowy facet
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

...najlepiej to iść z jednym okiem umytym(bo więcej się nie zdąży) dajcie spokój z tymi złośliwymi komentarzami (chociaż w ten dzień) to jest każdego indywidualna sprawa...powiem też że sama staram się wyglądać dobrze nawet rano i wolę wstać wcześniej niż nie zdążyć z pełną poranną toaletą a nie ukrywajmy że widzimy często takie osoby jakby prosto z łóżka wyszli na ulicę omijając szerokim łukiem łazienkę...więc dajmy spokój tym ocenom.

Gość_nauczycielka
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

TAK, jednak Człowiek to brzmi dumnie. Ja też przyszłam odwiedzić groby swoich bliskich a nie na cmentarz, może dlatego też nie zwróciłam uwagi jak kto był ubrany!

Bo to jest każdego indywidualna sprawa.

Gość_bib
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

fakt niektóre przesadzają. ale jest co raz lepiej. nie ma tak duzego kiczu

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

typowa polska mentalnosc nawet w takim dniu ludzie nie potrafia sie powstrzymac od tego aby oddac glos w tym jak kto sieubral czym przyjechal i jak sie zachowwywal czy nie uwazacie ze to chore kazdy chodzi tak jak chce jeden poszedl sie pokazac a drugi poszedl bo uznal ze tak mu wygodnie wiec ja nie rozumie tych chorych i jakze przyziemnych komentarzy.jak ma sie w polsce zmienic na lepszeskoro coraz mlodsi oddaja jakies chore zdania do publiki

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę