13:40 jakby ona czytała cokolwiek to i we łbie by coś zostało, a tam w głowie tylko echo. Nadmiar wolnego czasu, brak pracy dla ludzi bez wykształcenia i widać efekty.
Jeszcze na poczatku to udawala wyrozumiala katoliczke a teraz to juz po bandzie jedzie.Belkot jakis,arogancja, samouwielbienie.,pycha I nierobstwo
13.40
Mam inne powołania niż wolontariat. Zresztą, z tymi dobrymi uczynkami to mądrość Boska mówi, że " niech nie wie lewica, co czyni prawica". W wolontariacie się raczej tak nie da pomagać innym, by w realu była zupełna anonimowość. Raczej zawsze jest ktoś, kto wie co robimy.
Umówmy się więc, że moja obecność na forum nie jest wolontariatem :)), a nagroda moja będzie do odebrania...tyle że w niebie.
Oczywiście, że samo czytanie Biblii nie wystarczy, wszak nie o czytanie chodzi, ale o słuchaenie tego co mówi Bóg w w swoim słowie, które jest prawdziwe.
Moje życie nie jest smutne, bo życie z Bogiem to życie szczęśliwe.
Nie jest też puste, bo Bóg błogosławi mi w mężu, dzieciach, nie mówiąc o innych ludziach, których stawia na mojej drodze- ciągle nowe osoby.
Nie jestem sfrustrowana, bo moją twarz Bóg uczynił jak głaz, żadna obelga nic mi nie zabiera, bo Bóg zna prawdę o mnie, a to co tobie się na mój temat wydaje, tej prawdy nie jest w stanie zmienić; po prostu mnie to nie rusza, co ty tam napiszesz o mnie - "na zachodzie bez zmian" (że posłużę się tytułem książki, która kiedyś w liceum wywarła na mnie duże wrażenie).
Źle odbierasz moje uwagi dlatego, że uważasz że coś chcę ci przez nie zabrać ( np. twarz, której w internecie przecież nie widać). Pomyśl o tym inaczej - że moje uwagi coś ci dają: ciosają twój niepokorny charakter chociażby, cz też poskramiają głupotę, a świat już będzie dla ciebie szczęśliwszy. Może jutro , chociażby tylko ze strachu, nie nazwiesz kogoś miernotą bo będziesz się mógł spodziewać, że oberwiesz rikoszetem i będzie ci niemiło
Pozdrawiam
Ty jesteś w tym dużo lepsza Kasandro. Feluce123 jest za to bardzo inteligentną i fajną osobą, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Niestety, nie mogę tego samego napisać o Tobie.
Kadandro66 czy miałaś już sposobność wypowiedzieć się w temacie wątku, czy też tylko ja cię tu zwabiłam swoimi wpisami. i z racji dającej się wyczuć swoistej sympatii postanowiłeś pokazać na co cię
stać ?
Zważ, że ja co do meritum już się wypowiedziałam prawie na początku. A więc...
Felice widziałam. I na tym można było poprzestać, bo umoralnianie w każdym wątku i epatowanie wiarą jest trochę hmmm..... nudne, przesadne( właściwe podkreślić).
Zawsze można na ten temat założyć wątek i pisać ile wiezie.Nie zrozum mnie źle. Mnie też zdąży się pisać nie na temat, ale staram się pilnować, chociaż są adwersarze,którzy zadają pytania zmieniając temat no i leeci.
Zresztą coraz mniej tu piszę, bo mi się nie chce.Ty jesteś tu nowa i masz dużo zapału żeby ludzi przekonać do swoich racji. Kiedyś Ci przejdzie.
Wracając do meritum - lekka przesada z koszeniem tak wcześnie, chociaż wiadomo iż rano jest chłodniej pracującym. Myślę , że interwencja w firmie wykonującej te prace powinna wystarczyć.
14.58 ty tak na powaznie, czy jaja sobie robisz. Mam niezly ubaw I mysle,ze nie tylko ja.
Również pozdrawiam i czekam na więcej. Najlepsze jest to że Ci ludzie którzy Cię atakują nie widzą tego że sami się ośmieszają.
Gościu 15:10 a Ty piszesz jako kto ? Dla Twojej wiadomości post z 15:04 jest mojego autorstwa i nie jestem Felice123 co usilnie insynuujesz.