11:13. Czyli jest postęp- masz dwie książki w domu, a mówili, że wy jehowcy na jednej wychowani. Znowu CIEMNIAKU pieprzysz, jak potłuczony te swoje grafomańskie wywody. Weź się leniu za jakąś pracę, a nie siedź, darmozjadzie całymi dniami przy komputerze i nie udawaj mędrca. W twoim wieku na głupotę nie ma już lekarstwa. Musisz się z tym pogodzić.
Jestem ze sobą pogodzona :)), a to pozwala mi traktować nie tylko ciebie z wyrozumiałością i okazywać ci moją cierpliwość. W końcu to niekoniecznie tylko twoja wina, że nie potrafisz otworzyć się na Boga, a przez Niego , także na drugiego człowieka, który nie jest drugim tobą. Życzę miłego dnia. Ja wracam do swoich obowiązków - bo wiadomo, że "pokarm" ( przede wszystkim duchowy) nakeży się najpierw rodzinie ( aktualnie w pracy/szkole), a potem takim jak np. ty.
Pozdrawiam
11:32. Bujaj się CIEMNIAKU! Do roboty leniwy, przebrzydły osobniku!
11.32 mialas wrocic do swoich obowiazkow a dalej plujesz jadem.
T Ty @Felice123 przed obiadem mszę rodzinie odprawiasz? A dopiero potem dajesz "pokarm fizyczny" po tym "duchowym "? :)
11.13,to jak tam jest? W tych czeluściach piekielnych? Bo przeciez twoja zarozumiałość, pycha i chamstwo musiało dawno juz cię tam zaprowadzić.
Sorry, ale cz Felice123 jest tu zawsze?
Brawo Felice123. Nieźle sobie radzisz z tym idiotą(a może jest ich więcej), podoba mi się.
No na razie nieźle 11.39, zobaczymy co będzie dalej.Wczoraj wystarczyło kilka prowokujacych wpisów użytkowników i Felice stracila cierpliwość, rzucając mięsem w wielu wątkach.
Nie dajcie sie prowokowac nawiedzencowi. Wedlug powiedzenia g...a sie nie rusza, bo gorzej smierdzi.
Jeżeli chciałaś skopiować myśl z 12.02, to już lepiej było zrobić siku.
Grzeb dalej w między czasie bo chyba jeszcze na wypróżnienie się masz czas?
Dzięki 11.39.
Lata praktyki poza domem. Teraz mam już z górki.
Pozdrawiam
Marny czlowieku ile w tobie jadu I nienawisci do drugiego czlowieka.Jakie musisz miec smutne I puste zycie,ze jestes tak sfrustrowana.Samo czytanie Biblii nie wystarczy.Mozejakis wolontariat.