Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 152

Odp.: Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu

Hej megi , daj namiar na siebie, ale poważnie , bez robienia żartów.

Pozdrawiam.

Gość_life
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu

Life zostaw pocztę od pisze

Gość_megi
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

seb.life@op.pl

Gość_life
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 149

10.55 to sie słabo orientujesz bo od 2016 na kazde urodzone dziecko becikowe przez rok 1000 zł

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

To Ty się słabo orientujesz. To 1000 zł jest tylko dla tych co nie przed urodzeniem dziecka nie pracowały i nie mają prawa do zasiłku macierzyńskiego.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Te co pracowały przez rok dostają pełna wypłatę a potem mogą sie ubiegać o dalsze dwa lata urlopu wychowawczego tylko nie wiem ile % płatny ten wychowawczy. Moja sąsiadka załapała sie do pracy. Popracowała chyba z pół roku.Zaszła w ciążę i od razu na l-4 oczywiście 100% płatne,potem 1 rok urlop macierzyński znów 100% płatny i po roku wróciła do pracy na 1 miesiąc i znów zaszła w ciążę in od razu na l-4 i znów 100% płatne itd... masz 4 lata pełna pensja i teraz dostanie na dzieci po 500 zł bo chyba niedługo urodzi.Hm.. i po co pracować jak więcej pieniędzy Ci zostanie jak siedzisz w domu i dzieci wychowasz,dorobić sobie możesz . Myśleć kobitki to nie boli, a nie pracy brak,mieszkania brak,rozumu brak i rozmnażają się i klepią biedę.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 145

do gościa 19:32 to ty taki dzieciorób jesteś :) nie masz w życiu innej pasji? Moim zdaniem to masz nudne życie. Siedzisz pewnie często na fb. Poza tym wynajęty lub na raty kojarzy mi się z dłużnikiem osobą, która żyje na krawędzi. Tracisz np. pracę i masz ogromny problem. Dziś osoby które mieszkają z rodzicami wolą żyć wygodniej po prostu jest taniej. Zależy jeszcze o jakich warunkach mieszkalnych mowa. Jeśli ktoś posiada duży dom gdzie pomieszczą się 2 rodziny? Jaki jest sens wyprowadzenia się singla, który mieszkałbym w klitce sam?? Płaci za wynajem lub raty w szarym blokowisku. Moim zdaniem mija się to z celem i sami ograniczamy się do życia w ubóstwie. Właśnie tak uważam mieszkając w ostrowcu i zarabiając marne ok 2000zł do ręki. Wynajem mieszkania, ładne auto, relaks ze znajomymi, wyżywienie, markowe ubrania, ciekawe zainteresowania hobby. To wszystko kosztuje. Mieszkanie samemu jest nieopłacalne. Już znalazłaś sposób na życie wychowanie dzieci a facet i państwo będzie na ciebie robić. To jest twoje życie?? Tak lepiej się rozmnażać u siebie i być zależną od męża. To ci współczuje bo niczym się nie różnisz od jałówki w oborze :)

Gość_pale w piecu :)
              Zgłoś
              Odpowiedz

w ostrowcu nie ma chłopaków sa tylko męskie cioty

Gość_marchewkowy boy
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 147

13:42 chyba nie przeczytałeś dokładnie. Oni mają swój dom i nawet 30-ki nie mają bo sobie zarobili żeby właśnie nie mieszkać z rodziną.A planują dzieci dwoje bo wtedy urlop wychowawczy z pracy dostanie płatny.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ciężko o dobrego człowieka mężczyznę jak i kobietę.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Babom robić sie nie chce to szukają . Od razu dziecko i siedzi w domu tyłka do niczego nie ruszy a chłopina urobiony po dziurki w nosie przyjdzie to jeszcze problemy bo teściowa krzywo patrzy albo babie sie spacerów zachciewa , romantyzmu jak sie cały dzień próżniaczy to potem rozrywki jej trzeba a chłop ile tak pociągnie? I ma 40-ke i po chłopie nawet bez wiagry nie dygnie a babie sie chce i idzie w tango . O i macie obraz społeczeństwa obecnego.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Chyba Ty żyjesz w takim malzenstwie/związku. Masz zasciankowe myśleniem o społeczeństwie. Dziś kobiety w małżeństwie są aktywne zawodowo. Obejrzyj się dookoła jak inni żyją.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

tez szukam mam 37 lat samotny,pracuje i nadal nic co robic (wina pisu??)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

ja wierzę że jeszcze kogoś znajdę mimo że mam 26 lat, w ostr ciężko... Gość 17:14 napisz coś więcej o sobie joannakps22@o2.pl

Gość_joanna26
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja też mam taką nadzieję ze kogoś poznam. Ja mam 28 lat i szukam wciąż . Ale myślę ze gdzies tam jest ktoś dla mnie. Asia życzę powodzenia w poszukiwaniu:)

Gość_Paula
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Joanna jak chcesz to też mogę napisać ;)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 165

Widzę że sporo ludzi jest samotnych. Niestety również należę do takich, tylko z tą różnicą że mam 30 lat i po rozwodzie. Jestem fajnym przystojnym brunetem, i co z tego. Jak tylko kogoś poznam, bynajmniej większość dziewczyn stawia na mnie kreche bo po rozwodzie. Cóż zaczynam się już do tego powoli przyzwyczajać.

Ahmed
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Ahmed a czemu stawiają krechę? Może obawa?;)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -