Szukam dla siebie bo to ja będę mieszkać i żyć z moją polowka a nie moi rodzice. Kto jest zainteresowany niechaj zostawi swoją poczte
ciachotdi@interia.pl
tullamore86@wp.pl, gość z 22:32
Zari25@onet.eu
Sluchajcie a nie lepiej gdybysmy zorganizowali jakies wspolne spotkanie? W grupie razniej :) ja tez chcialabym kogos poznac do stalego zwiazku, nie na jakies fiu bzdziu tylko do powaznego zwiazku, po prostu by pokochal mnie i moje dziecko.
Hej naci zwracasz uwagę u chłopaka, patrzysz na wyglad musi być jak jakiś playboy?
Podasz jakiś kontakt do siebie?
Na pewno wymagasz Bóg wie czego rozejrzyj się wkoło jest troch tych chłopaków tylko ze pewnie nie z tej grupy społecznej co byś chciala futra i duzokasy.
Wygląd zewnętrzny jest bardzo ważny a to czy pracuje też jest nie bez znaczenia.Fakt jest pełno facetów stojących pod sklepem z piwem w ręku.Czy kobieta,która ma sama pracę i jest niezależna spojrzy na takiego?Im starsi jesteśmy tym bardziej wiemy czego chcemy.I po co te kąśliwe uwagi?
Jadem rzucacie...
09:26 Ty na serio tak myślisz?. Dorośli ludzie po 30-ce bez własnego lokum,na lasce u rodziców? Seks uprawiają za tekturową ścianka ,w łóżku rodziców i jeszcze się rozmnażają? Ludzie co z wami? Może są i takie ekstremalne przypadki ale to nieudacznicy życiowi tak żyją. Po maturze wyjechałam na dwa lata do pracy w Belgii i tam poznałam chłopaka . Razem przez dwa lata zarobiliśmy na swój dom.
Teraz mamy po 28 lat,własny dom,mąż dostał dotacje i otworzył swoją firmę ,ja załapałam się do pracy w restauracji i zaszłam w ciążę. Teraz kiedy urodzę synka będę miała urlop płatny a potem znów zajdę w ciążę i mam następne lata płatny urlop + 1000 zł rodzinnego.
Nasi wszyscy znajomi mają własny kąt wynajęty lub na raty ale nie siedzą z mamusia i tatusiem. To nie ten wiek.
Good for you! Ale moze niektorzy wola zyc inaczej, wlasnie z rodzicami, bo zajmuja sie wnukami, sa juz slabi i potrzebuja opieki czy z jakichkolwiek innych powodow lub bez zadnych powodow (bo tak!), a Ty nie masz prawa krytykowac kogos, kto zyje inaczej niz Ty.
Teraz jest parcie na samodzielność, a system potrzebuje takich ofiar ja ty. Dom i rodzina wcale nie swiadcza ze jestes dojrzala. Spoleczny system akceptacji wymusil na tobie pewne zachowania i tak dzialasz w przekonaniy ze niby jestes lepsza. Sleep well.
Ty to nie bądź taka do przodu, bo Ci z tyłu zabraknie. Wystarczy jedno niefortunne wydarzenie w waszym życiu , i wszystko pęknie jak bańka mydlana. Np. Mąż Cię zdradza albo Ty Jego nagle proszę bardzo , rozwód, podział majątku , walka o prawa do wychowywania dzieci, wyciąganie brudów przed sądem. Zostajesz starą panną z dwójką dzieci na utrzymaniu, mieszkasz z mamusią bo musieliscie sprzedać ten wasz piękny domek, by podzielić się majątkiem. I wnet co ? Budzisz się z ręką w d.p.e gdzie podzialo się to Twoje wspaniałe życie. A to jest tylko jedna z hipotez jaka może się zdarzyć. Więc nie oczerniaj innych bo gó..o wiesz o życiu. Pozdrawiam
Może by tak zorganizować spotkanie... Umówić się w jakimś lokalu i może wtedy niektórzy mogli by odnaleść swoje pary. Ewentualnie stworzyć grupę na fb.
Skąd to 1000 zł rodzinnego niby weźmiesz? Musiałabyś mieć co najmniej trójkę dzieci aby tyle brać albo Twój dochód musiałby być niewielki a z tego co piszesz raczej tak nie jest ;)
Chętnie poznam sympatycznego chłopaka od 28-34 lat
Megi ja mam 34lata ale po rozwodzie jestem. Chcesz to sie mozemy spotkac ?