Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 131

Odp.: Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu

Hej naci zwracasz uwagę u chłopaka, patrzysz na wyglad musi być jak jakiś playboy?

wgw27
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu

Podasz jakiś kontakt do siebie?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 134

Na pewno wymagasz Bóg wie czego rozejrzyj się wkoło jest troch tych chłopaków tylko ze pewnie nie z tej grupy społecznej co byś chciala futra i duzokasy.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wygląd zewnętrzny jest bardzo ważny a to czy pracuje też jest nie bez znaczenia.Fakt jest pełno facetów stojących pod sklepem z piwem w ręku.Czy kobieta,która ma sama pracę i jest niezależna spojrzy na takiego?Im starsi jesteśmy tym bardziej wiemy czego chcemy.I po co te kąśliwe uwagi?

Jadem rzucacie...

Gość_ona 35+
        Zgłoś
        Odpowiedz

09:26 Ty na serio tak myślisz?. Dorośli ludzie po 30-ce bez własnego lokum,na lasce u rodziców? Seks uprawiają za tekturową ścianka ,w łóżku rodziców i jeszcze się rozmnażają? Ludzie co z wami? Może są i takie ekstremalne przypadki ale to nieudacznicy życiowi tak żyją. Po maturze wyjechałam na dwa lata do pracy w Belgii i tam poznałam chłopaka . Razem przez dwa lata zarobiliśmy na swój dom.

Teraz mamy po 28 lat,własny dom,mąż dostał dotacje i otworzył swoją firmę ,ja załapałam się do pracy w restauracji i zaszłam w ciążę. Teraz kiedy urodzę synka będę miała urlop płatny a potem znów zajdę w ciążę i mam następne lata płatny urlop + 1000 zł rodzinnego.

Nasi wszyscy znajomi mają własny kąt wynajęty lub na raty ale nie siedzą z mamusia i tatusiem. To nie ten wiek.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Good for you! Ale moze niektorzy wola zyc inaczej, wlasnie z rodzicami, bo zajmuja sie wnukami, sa juz slabi i potrzebuja opieki czy z jakichkolwiek innych powodow lub bez zadnych powodow (bo tak!), a Ty nie masz prawa krytykowac kogos, kto zyje inaczej niz Ty.

Gość_bjork
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 141

Teraz jest parcie na samodzielność, a system potrzebuje takich ofiar ja ty. Dom i rodzina wcale nie swiadcza ze jestes dojrzala. Spoleczny system akceptacji wymusil na tobie pewne zachowania i tak dzialasz w przekonaniy ze niby jestes lepsza. Sleep well.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 142

Ty to nie bądź taka do przodu, bo Ci z tyłu zabraknie. Wystarczy jedno niefortunne wydarzenie w waszym życiu , i wszystko pęknie jak bańka mydlana. Np. Mąż Cię zdradza albo Ty Jego nagle proszę bardzo , rozwód, podział majątku , walka o prawa do wychowywania dzieci, wyciąganie brudów przed sądem. Zostajesz starą panną z dwójką dzieci na utrzymaniu, mieszkasz z mamusią bo musieliscie sprzedać ten wasz piękny domek, by podzielić się majątkiem. I wnet co ? Budzisz się z ręką w d.p.e gdzie podzialo się to Twoje wspaniałe życie. A to jest tylko jedna z hipotez jaka może się zdarzyć. Więc nie oczerniaj innych bo gó..o wiesz o życiu. Pozdrawiam

Ahmed
            Zgłoś
            Odpowiedz

Może by tak zorganizować spotkanie... Umówić się w jakimś lokalu i może wtedy niektórzy mogli by odnaleść swoje pary. Ewentualnie stworzyć grupę na fb.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 144

Skąd to 1000 zł rodzinnego niby weźmiesz? Musiałabyś mieć co najmniej trójkę dzieci aby tyle brać albo Twój dochód musiałby być niewielki a z tego co piszesz raczej tak nie jest ;)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Chętnie poznam sympatycznego chłopaka od 28-34 lat

Gość_megi
              Zgłoś
              Odpowiedz

Megi ja mam 34lata ale po rozwodzie jestem. Chcesz to sie mozemy spotkac ?

Gość_Samotny
                Zgłoś
                Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -