Napisz Oli moje gg 31017634
Nie zastanowiło was dlaczego tak wielu facetów po 30-ce szuka kobiet?
Niestety ale jeżeli do tej pory nie zainteresował sobą żadnej to jest coś nie tak z gościem i nie wciskajcie mi kitu że jest inaczej. No chyba że facet jest przystojny , dobrze sytuowany i szuka podobnej sobie wiec ma wymagania bo z byle kim nie będzie woli być sam , no ale w tym przypadku to na forum na pewno taki szukał nie będzie ani w żadnym z portali randkowych bo dziewczyny do takiego lgną jak muchy do miodu.
I tak samo jest z kobietami jak do 25-ciu lat nikt się nią nie zainteresował to ona niewiele warta chyba że ma wymagania wielkie i właściwe do swoich wartości czyli samodzielność ,dobra prace mieszkanie , no ale taka to też na forach szukać nie będzie bo może przebierać jak w ulęgałkach w facetach.
Podsumowując szukają tacy co już wóz albo przewóz i nieraz się odnajdują bo zbyt słabi żeby funkcjonować jako jednostka samodzielna.
Jednakże szczęścia w takich związkach ciężko się dopatrywać bardziej to są związki z rozsądku lub strachu przed samotnością.
W wieku 30 -stu lat ludzie powinni mieć już dzieci w wieku szkolnym,własny dom czy mieszkanie i być formalną rodziną. Taka jest kolej rzeczy i normalność.
A tu konkubinaty,zdrady,nieślubne dzieci,wegetacja przy rodzinie i 40-stka na karku,łysa pała i wózeczek z niemowlakiem pcha a powinien już mieć wnuka jeden z drugim. No i tyle w temacie moim zdaniem.
Nie zastanowiło was dlaczego tak wiele kobiet po 25-ce szuka facetów? Bo najlepsze lata mają już za sobą, nikogo nie zainteresowały, są teraz stare, brzydkie i nikt ich nie chce.
Do 20:22 tak zastanawiałem się i sądzę ze np. Nie trafiły na odpowiedniego, poprzedni związek się rozpadł,uczyły się lubrobily karierę. Mam koleżankę 28 fajna kobieta. Nie jeden facet się rozgląda za nią paru moich kumpli chciało się z nią umówić a ona Nie chciała. tydzien temu spotkalem ja z facetem i powiem ci ze widać było ze pasują do siebie i trafili idealnie. Ona jak i on wykształceni mają wspólne tematy lubią te same rzeczy. Kobieta po 25 r.z wie czego chcę tak samo mężczyzna lata szaleństw mamy za sobą po 30. Mówiąc takie rzeczy ze ktoś kogoś nie chciał ze brzydki sa bardzo niesprawiedliwe. Nie wiemy jaką historia się kryje pod wypowiedzią. Ja swoją panią poznałem w wieku 33 lat ona miała 30. Warto było czekać.
ciezko jest sobie wyobrazic to , że mozna byc z kims tylko po to aby nie bgc samemu .... Jakim trzeba byc wyrachowanym człowiekiem do czegos takiego , bo nie wiem jak inni ale ja nie potrafi sobie wyobrazic zeby dzielić zycie codzienne i lozko z osobą , ktorej sie nie kocha . No ale są i takie osoby . Nie sadze by kazda kobieta czy facet po 30 stce , ktorzy dopiero szukaja partnera byli jacyś nie halo , moze wczesniej nie byli gotowi czy dorośli na związek , musieli sie wyszaleć tylko , ze wlasnie pozniej sie to odbija tym , ze ciezko kogos znalezc . Jedna osoba napisała ze w tym wieku ludzie powinni miec swoj dom , dzieci i byc rodzina . No niestety czasy się zmieniły , ludzie najpierw chcą się wyedukować , znalezc prace , a dom ze mieszkanie własne to chyba po rodzicach mogą miec własny albo jak się zadłuża kredytem mieszkalnym . Tak łatwo pisac jak powinno byc , ale tak juz nie bedzie . To nie czasy po wojnie ze kobiety a raczej jeszcze nastolatki rodziły przed dwudziestką i zakładały rodziny najcześciej dlatego ze ich rodziny swataly i tez nie koniecznie sie sobie podobali . Nie ma co oceniać ludzi , kto chce jest sam , kto chce szuka , inny znowu bierze co popadnie . Taka kolej rzeczy . A nas to nie powinno obchodzić i nie oceniać bo nie wiadomo jak skończą osoby , które np teraz chwała sobie wolność a za pare lat im sie przypomni , ze sa samotni i ktos by mogl byc przy boku kochany. Taki kazdy mądry a ciekawe jakie swoje ma zycie i czy ma partnera z wyboru czy z przymusu. Zastanówcie sie nad sobą , nie nad innymi.
@xxx a potem dzieci będą sie śmiały że dziadek na wywiadówki przychodzi.
Lepiej zeby dziadek przychodził niz dziecko po dziecko , co to za dziwny tok rozumowania ,
super odpowiedz.gratuluje wybrance;-)
Gościu z 20.22 jak w takim razie nazwać osoby po 30tce , próchno?
Mam pewien pomysl, w Ostrowcu chyba jeszcze tego nie bylo. Moze by wszystkie single spotkaly sie lub zorganizujmy jakies spotkanie i bedzie latwiej kogos poznac. Sama jestem rozwodka (26 l.) Z dzieckiem. Milo by bylo kogos poznac.
Patrycja mylisz pojęcia. Singiel to ktoś, kto nie potrzebuje do życia partnera i wcale go nie szuka. Tobie chodziło zapewne o osoby samotne. Nie nadużywajmy słowa singiel.
ja tez chetnie bym sie spotkala na takiej malej imprezce;-)
Oj dzieciaku.Ty za to nigdy nie osiągniesz dojrzałości nawet mając 40 50 czy 80 lat.
Oj...i jak tu być tolerancyjnym ,gdy wkoło ludzie z takim podejściem.Całe szczęscie,że jest trochę osób "myślących".
Komentarz dotyczący gościa z wczoraj 20.22 (kobiety po 25roku to stare,brzydkie i nikt ich nie chce)
no cóż...są gusta i guściki,a według mnie dopiero kobiety od 25l w górę mają to coś;)
"W wieku 30 -stu lat ludzie powinni mieć już dzieci w wieku szkolnym,własny dom czy mieszkanie i być formalną rodziną. Taka jest kolej rzeczy i normalność." Ooo tak, własny dom, 2 samochody (w tym jednego Mercedesa), i dwójkę dzieci. A to wszystko w kredycie na 30 lat, który spłacają z pracy na 2 etaty, bo z jednego nie wystarcza. Taką normalność to mają ludzie którzy albo wyjechali za granicę z 10 lat temu albo im się poszczęściło z pracą czyt. nie zostali w Ostrowcu i wyjechali za lepszym życiem w kraj. Tutaj to możesz mieć kawalerkę na wynajem, dzieci w wieku szkolnym i 20 letnie Cinquecento, bo na tyle starczy pracując w tym mieście. No ale przynajmniej się wpisujesz w Twój punkt widzenia świata że to jest normalne.
O co Ci chodzi gościu 10:02? Dzieci powinny mieć w miarę młodych rodziców a nie dziadków. Nikt nie powiedział że wszystko należy od razu posiadać. Nasi dziadkowie nie mieli luksusów, wynajmowali małe klitki ale pracowali, żyli i wychowywali dzieci. Dzisiejsze młode pokolenie jest bardzo roszczeniowe. Chciałoby wszystko od razu. Co za czasy. Dla mnie rodzina jest najważniejsza. Nie muszę być bogaty materialnie.