Jak będzie stara to zrozumie że przegrała życie.
Zabronić Ci nie można, a szkoda. Gdzie się rodzą ludzie z tak egoistycznym myśleniem wendy? Zgadzam się z gościem wczoraj 17:45. Już wiadomo dlaczego jesteś sama.
Mogę mieć i 180 cm, ale mogę nie mieć też Mercedesa i grubego portfela - bo to zwykle jest problem. Tak się zastanawiam czy w Ostrowcu same księżniczki są że żadnego faceta znaleźć nie mogą, bo żaden nie odpowiada czy faktycznie jest tak źle z chłopami w tym mieście. Normalnie jak damska wersja "Chłopaków do wzięcia" :P
Wartościowi mężczyźni i coś warte kobiety są już zajęci do 25-go roku życia.
Oszem są wartościowi/we wolni/e ale tak jak gość powyżej napisał nie chcą się wiązać z byle próżniakiem i darmozjadem pracując na niego i szybko się zestarzeć żyjąc w stresie. Życia nikt drugiego nie da.
To dobrze ze jestes dziwny;) bo wlasnie takich brakuje;(
ja mam odwrotny problem rozwodnik z dzieckiem (dziecko ze mną) bo dla księżniczki własne dziecko było problemem dlatego czasem ten normalny facet ma zobowiązania a wy szukacie księcia z bajki i nie dociera do was ze taki może być bardziej ogarnięty tylko wcześniej trafił na zła partnerkę dlatego już jest na starcie skreslony
Moze czasem nie o to chodzi, ze ktos jest skreslony na starcie z powodu rozwodu i dziecka, ale jesli jestes rozwodnikiem to nie mozesz wziac slubu koscielnego drugi raz (rzadko kto bral tylko cywilny), a dla niektorych jednak ma to znaczenie. Skoro dziecko jest z Toba to bardzo dobrze o Tobie swiadczy w oczach kobiety - raczej wiec na plus niz na minus pierwsze wrazenie.
ja mam 27 lat i nie szukam faceta. Byłam w zwiazku i zle na tym wyszłam od kiedy jestem singielką mam wiecej kasy wiecej swietego spokoju i robie co chce. pracuje wiec nie mam za duzo wolnego czasu. porównujac zycie z nieudacznikiem zyciowym a moje obecne singielstwo uwazam ze to cos pieknego. jak mam byc z byle kim to wole byc sama
Zobaczymy za jakieś 20_30lat.
Nie tylko w tym mieście tak jest. Po prostu po przekroczeniu pewnej granicy wieku ciężko jest już kogoś poznać na stałe.
w ostrowcu widze same księżniczki z wymaganiami, ale mam dla was wiadomość, wy też już nie jesteście pierwszej młodości więc jak was do tej pory nie wzięli to was nie wezmą a wy dalej jak księżniczki się zachowujecie
KOCHAM KAROLINE K Z WAŚNIOWA XD
Tez mi sie tak wydaje. Mam kilku znajomych po 30-stce, mieszkaja w W-wie i od wielu wielu lat ciagle sa sami. I narzekaja, ze albo nie maja gdzie poznawac ludzi, albo wszyscy sa juz zajeci. Wiec to chyba nie jest problem specyficzny dla Ostrowca.
Są, są tylko ciężko ich poznać, albo praca albo obowiązki :)
Jestem. Daj kontakt do siebie
a może jakiś wolny poukładany pan 40+ chciałby poznać miłą kobietę ?