Co to znaczy że ma jakiś defekt? Widziałaś kiedyś ludzi idealnych? Zapewniam Cię, że takich nie ma. Szczęśliwi są Ci, co potrafią akceptować słabości i wady innych. Na tym polega bycie razem. Jeśli ktoś tego nie rozumie to zostaje sam.
jestem :D
Widzę ze jesteś ;-)
po 27 roku zycia to moze miec i 55 lat. trudno?
jak w piosence "jestem piekny i uroczy.. popatrz w moje oczy" :D
za dużo jest gejów w naszym miescie
I gej człowiek. Daj żyć innym
czyli masz duzo znajomych w naszym miescie? :)
Już kiedyś odezwałem się do takiej co kogoś szukała, pisaliśmy trochę, potem okazało się, że chciała tylko zobaczyć "ile osób się o nią będzie bić", ot taki eksperyment. W przypadku tego wątku pewnie jest tak samo, nie traćcie czasu na odpowiadanie do osób proszących o kontakt na tym forum, strata czasu, w 90% z nich to płytcy ludzie.
Też się tak naciąłem w zeszłym roku :) Ale takie już są forumowe "okazje". Jak ktoś ma naprawdę chęć poznania to niech ruszy swoje cztery litery sprzed monitora. A skąd wiadomo czy pisząc z miłą młodą panią nie korespondujecie ze starym chłopem ze zwichniętą psychą. Nawet w tej materii może się trafić podróbka :D
Ja też się dałem wpuścić w przysł. maliny.
Kobietka nie powiem bardzo ładna, umówiła się ze mną na spotkanie.
Napaliłem się jak szczerbaty na suchary a ona stwierdziła że to był taki żarcik i nikogo tak na serio nie szuka.
Przykre jak ktoś zakpi tak z człowieka.
Witam mam 32 lata jestem singlem,wyrwałem się z tego miasta w poszukiwaniu pracy od pół roku pracuję i mieszkam w woj.śląskim, jeśli jest tu na tym forum dziewczyna zainteresowana moją osobą zapraszam do rozmowy,pozdrawiam.
Co w tym dziwnego? Po prostu chciała wybrać tego, który o nią zawalczy a Ty się poddałeś?
Jeszcze ktoś tu żyje czy już wszyscy się poddali?
Poddali się pewnie tak jak ja. Nawet na forum nie zaglądam.
Ja rozumie że lepiej poznać kogoś w realu ale co mają powiedzieć ludzie z pod Oc... Nie poddawać się, zostawiać namiary na siebie, a może coś wyjdzie ciekawego.
Łatwo jest powiedzieć wyjdź z domu nie siedź przed monitorem bo tak nie poznasz. A co mają powiedzieć osoby z poza o-ca? Gdzieś z małych wiosek. Każdy ma prawo szukać tak jak chcę. Oglądacie w sobotę ok.godz. 17:50 chłopaki do wzięcia?
Nie, a jest tam coś o Nas?