Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu

Ahmed niełam się ;)

Gość_paula
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja się nie łamie, szkoda na to czasu. Mówię tylko że potrafią oceniać kogoś z góry. A obawiają się niby czego ?

Ahmed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 169

Odp.: Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu

Co się dziwisz Ahmed? Złamałeś przysięgę małżeńską więc jesteś facetem bez honoru. Każda normalna kobieta trzyma się od takiego z daleka. No chyba że sama jest po rozwodzie. Szukaj wśród takich.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A wiecie co? Ja mysle ze trudniej jest kobiecie... ja jestem zadbana 26 letnia mama i co? I nawet pies z kulawa noga na mnie nie spojrzy... a facet to podejdzie zagada i jakos tak wydaje mi sie latwiej. Ja z gory jestem skreslona bo rozwodka.

Gość_Pati
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A to co, na czole masz napisane "jestem rozwódką z dzieckiem" że zakładasz że z góry jesteś skreślona przez facetów? Bo nie rozumiem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 175

Jakbym wiedział kim jesteś to oczywiście bym spojrzał. Pozdrawiam.

Gość_mim
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 171

9:11 A skąd masz pewność ze Ahmed złamał ? Może jego żona. Nie wiesz nic o jego małżeństwie więc nie pisz ze coś złamał. Bo wina najczęściej leży po oby stronach.

Gość_paula
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak nie dyskusję o alimentach to rozwody:/

Ja jestem samotna od pewnego czasu szukam kogoś ale tak trudno znaleźć odpowiednią osobę. Może trudno mi znaleźć bo szukam od 30-34l A ci najczęściej już zajęci.

Gość_Paulina
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie są zajęci , tylko Wasze wymagania żeby był kawalerem, nie mial dzieci tylko Wy możecie mieć , mieszkanie, pracę, samochód - to jest ta odpowiednia osoba???

Gość_mim
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 176

Ja nie jestem zajęty a mam 32 lata

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Do gościa 16:07 jeśli chcesz to podaj pocztę chętnie cie bliżej poznam

Gość_Paulina
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pleaseman@o2.pl

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 180

też cę z checia poznam mój meil mnk213@wp.pl

Gość_konrad 1989
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 184

No popatrz mówiłaś ze ciężko poznać kogoś a tu grad maili goście zostawiają

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 185

Ja jestem z 16.07 napisz coś, Pe981@WP.pl

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 181

Paula przysięga obowiązuje w obie strony. Nie ważne kto złamał pierwszy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oczywiście ze każdego obowiązuje. Ale mi chodziło ze jeśli osoba na forum mówi ze jest porozwodzie to nie znaczy ze to ona zdradziła . Nie lubię gdy ktoś zostaje zjechany gdy zostają wyciągnięte fałszywe wnioski. Nie wiemy kto przyczynił sie bardziej czy mniej się do rozwodu.

Gość_paula
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 177

Ja żadnej przysięgi małżeńskiej nie załamałem, byłem zawsze wierny i nigdy nie zdradziłem. Czego nie mogę powiedzieć o swojej byłej. Po prostu zrobiłem błąd żeniąc się. To tak dla ścisłości, zresztą nie będę publicznie mówił o swoich sprawach prywatnych.

Ahmed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -