Ahmed niełam się ;)
Co się dziwisz Ahmed? Złamałeś przysięgę małżeńską więc jesteś facetem bez honoru. Każda normalna kobieta trzyma się od takiego z daleka. No chyba że sama jest po rozwodzie. Szukaj wśród takich.
A wiecie co? Ja mysle ze trudniej jest kobiecie... ja jestem zadbana 26 letnia mama i co? I nawet pies z kulawa noga na mnie nie spojrzy... a facet to podejdzie zagada i jakos tak wydaje mi sie latwiej. Ja z gory jestem skreslona bo rozwodka.
A to co, na czole masz napisane "jestem rozwódką z dzieckiem" że zakładasz że z góry jesteś skreślona przez facetów? Bo nie rozumiem.
Jakbym wiedział kim jesteś to oczywiście bym spojrzał. Pozdrawiam.
9:11 A skąd masz pewność ze Ahmed złamał ? Może jego żona. Nie wiesz nic o jego małżeństwie więc nie pisz ze coś złamał. Bo wina najczęściej leży po oby stronach.
Jak nie dyskusję o alimentach to rozwody:/
Ja jestem samotna od pewnego czasu szukam kogoś ale tak trudno znaleźć odpowiednią osobę. Może trudno mi znaleźć bo szukam od 30-34l A ci najczęściej już zajęci.
Nie są zajęci , tylko Wasze wymagania żeby był kawalerem, nie mial dzieci tylko Wy możecie mieć , mieszkanie, pracę, samochód - to jest ta odpowiednia osoba???
Ja nie jestem zajęty a mam 32 lata
Do gościa 16:07 jeśli chcesz to podaj pocztę chętnie cie bliżej poznam
też cę z checia poznam mój meil mnk213@wp.pl
No popatrz mówiłaś ze ciężko poznać kogoś a tu grad maili goście zostawiają
Ja jestem z 16.07 napisz coś, Pe981@WP.pl
Paula przysięga obowiązuje w obie strony. Nie ważne kto złamał pierwszy.
Oczywiście ze każdego obowiązuje. Ale mi chodziło ze jeśli osoba na forum mówi ze jest porozwodzie to nie znaczy ze to ona zdradziła . Nie lubię gdy ktoś zostaje zjechany gdy zostają wyciągnięte fałszywe wnioski. Nie wiemy kto przyczynił sie bardziej czy mniej się do rozwodu.
Ja żadnej przysięgi małżeńskiej nie załamałem, byłem zawsze wierny i nigdy nie zdradziłem. Czego nie mogę powiedzieć o swojej byłej. Po prostu zrobiłem błąd żeniąc się. To tak dla ścisłości, zresztą nie będę publicznie mówił o swoich sprawach prywatnych.