Ciekawe, jakoś mam powyżej 27 lat i nie wpisuję się w żadne z tych określeń które podałaś hmm... Może ja jakiś dziwny jestem i nie pasuję do ramówki?
ja mam odwrotny problem rozwodnik z dzieckiem (dziecko ze mną) bo dla księżniczki własne dziecko było problemem dlatego czasem ten normalny facet ma zobowiązania a wy szukacie księcia z bajki i nie dociera do was ze taki może być bardziej ogarnięty tylko wcześniej trafił na zła partnerkę dlatego już jest na starcie skreslony
JA facet mam 30 lat wlasny samochod na etapie zakupu wlasnegi mieszkania za swoje a nie banku, nie szukam kobiety sama sie znajdzie choc nieraz samotnosc doskwiera.Zauważyłem ze im bardziej jestem niedostępny tym ciekawszy dla płci przeciwnej.
Zarabiam dobrze na wszystko mnie stac i nie chce tego zmieniac. Niepotrzebny mi jest ktos do spółki dzieki ktoremu szybciej sie zestarzeje i dojdzie kilka zmartwien. Jestem optymista i pozdrawiam panie ktore szukaja idealnych facetow
Ja po ostatnim zwiazku, gdzie stracilam kupe kasy dla goscia, poniekad swoj honor rowniez i cale noce placzu mam dokladnie takie samo podejscie jak Ty teraz :) moze jeszcze nieco wrogie i rozgoryczone, ale to przejdzie. Mam nadzieje. Zycie w pojedynke ma bardzo duzo zalet, a jedna z nich jest swiety spokoj.
Żebyś kurwo zdechła na raka pizdy
ja mam odwrotny problem rozwodnik z dzieckiem (dziecko ze mną) bo dla księżniczki własne dziecko było problemem dlatego czasem ten normalny facet ma zobowiązania a wy szukacie księcia z bajki i nie dociera do was ze taki może być bardziej ogarnięty tylko wcześniej trafił na zła partnerkę dlatego już jest na starcie skreslony
wartościowe tzn wartość liczona w zł/h
Są, są tylko ciężko ich poznać, albo praca albo obowiązki :)
Jestem. Daj kontakt do siebie
Księżniczki za dużo powiedziane po co się oszukiwać tak porostu napisz założycielko wątku tak :szukam sponsora na siebie i dziecko, dzieci, jakiegoś barana który będzie na mnie i moje potrzeby dawał kasę A nie pisał cuda, a po czasie wychodzi prawda na jaw, sorry ale sama się opisalas, stawiasz wymogi i warunki swoje. Nie każdy facet będzie tańczył jak mu ty zagrasz. Celowo ty z małej litery, a jak jesteś inteligentna to się domyślić możesz dlaczego.
i obudzisz się z ręką w nocniku w wieku 40+, że fajnie byłoby mieć męża, dzieci a tu psikus
Gość_wendy takie silne kobiety są podziwiane i te które nie mogą funkcjonować bez faceta nigdy tego nie zrozumieją bo dla takich niedołęg życiowych celem życia jest zdobycie chłopa-męża.
Dlatego zioną nienawiścią do tych samodzielnych które pracują,zarabiają na siebie i na dziecko,maja dobra pracę,domy swoje,dobre samochody i w głowie im się to nie mieści że bez faceta kobieta może to wszystko osiągnąć.
Ja też żyję sama , mam dzieci. Dorobiłam się wszystkiego własną pracą i dzieci wychowałam sama na porządnych ludzi
Mam wszystko i jestem szczęśliwa bez faceta.
To już XXI wiek i coraz więcej kobiet wybiera niezależność a nie służenie facetowi.
Wendy ma rację. Oceniaci bo łatwo to przychodzi ale czy staniecie twarzą w twarz też oceniacie hmm myślę ze nie będzie to takie proste. Podkulicie ogon i tyle z waszej oceny zostanie. Znajoma opowiadała ze chłopak oceniał dziewczyny ze ta krzywą tamta chuda, ma krzywe zęby. No i pewnego dnia jedna usłyszała komentarz i jak mu odwinela dwa razy nie wiedział co zrobić A jak mu wygarnela wiązankę to tylko czerwony się zrobił. I tak wasze komentarze wyglądały by w rzeczywistosci.
Tam był komentarz o dziewczynie ze chłopak traktowal ja jak wyjscie awaryjne to pewnie brzydka. A skąd wiadomo ze brzydka? Może facet był ch...Wy.
Ludzie chcą się tu poznać i to ich sprawa.
Bardzo sie ciesze, ze zabralas glos w dyskusji oraz ze Ci sie powodzi w zyciu. Chcialam jednak dodac, ze taka niezaleznosc to dziala w dwie strony i ze nie chodzi mi tutaj o kwestie finansowe, ale o swoja wlasna niezaleznosc jako czlowieka. To ludzie w zwiazkach czesto sie budza z reka w nocniku po 20 latach i zastanawiaja sie, czemu zatracili swoje wlasne ja, swoja wolnosc (pod pojeciem wolnosc nie mam na mysli rozwiazlosci seksualnej), swoje pragnienia, swoje zasady, swoje hobby, a poniekad nawet swoj charakter w imie drugiej osoby, ktora ich (czesto zlosliwie i z premedytacja) ogranicza, moze nawet wykorzystuje. Odpowiedzialnosc za rodzine nie powinna zabierac tej niezaleznosci, ale z nia wspolgrac.
A wracajac do watku glownego, czyli ze ciezko poznac chlopaka po 27 roku zycia - zalozycielko watku, bo w ogole ciezko poznac w zyciu ludzi w podobnym spojrzeniem na swiat jak my sami, z takimi samymi wartosciami moralnymi itd. Kogos, kto nie wbije Ci w koncu noza w plecy. Najlepsza inwestycja (wlasnego czasu) to inwestycja w siebie i we wlasne dzieci, jesli sie je posiada.
Co za bzdury gościu 08:11.
Szukam chłopaka od 29-34 lat odpowiedzialnego z poczuciem humoru. Do stałego związku ale co bedzie czas pokaże.
Pewnie, ze może