Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu

Ilość postów: 35 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Ciężko poznać chłopaka po 27 roku życia w Ostrowcu

Ciekawe, jakoś mam powyżej 27 lat i nie wpisuję się w żadne z tych określeń które podałaś hmm... Może ja jakiś dziwny jestem i nie pasuję do ramówki?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

ja mam odwrotny problem rozwodnik z dzieckiem (dziecko ze mną) bo dla księżniczki własne dziecko było problemem dlatego czasem ten normalny facet ma zobowiązania a wy szukacie księcia z bajki i nie dociera do was ze taki może być bardziej ogarnięty tylko wcześniej trafił na zła partnerkę dlatego już jest na starcie skreslony

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

JA facet mam 30 lat wlasny samochod na etapie zakupu wlasnegi mieszkania za swoje a nie banku, nie szukam kobiety sama sie znajdzie choc nieraz samotnosc doskwiera.Zauważyłem ze im bardziej jestem niedostępny tym ciekawszy dla płci przeciwnej.

Zarabiam dobrze na wszystko mnie stac i nie chce tego zmieniac. Niepotrzebny mi jest ktos do spółki dzieki ktoremu szybciej sie zestarzeje i dojdzie kilka zmartwien. Jestem optymista i pozdrawiam panie ktore szukaja idealnych facetow

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Ja po ostatnim zwiazku, gdzie stracilam kupe kasy dla goscia, poniekad swoj honor rowniez i cale noce placzu mam dokladnie takie samo podejscie jak Ty teraz :) moze jeszcze nieco wrogie i rozgoryczone, ale to przejdzie. Mam nadzieje. Zycie w pojedynke ma bardzo duzo zalet, a jedna z nich jest swiety spokoj.

Gość_reja
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Żebyś kurwo zdechła na raka pizdy

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: ciezko poznac chlopaka po 27 roku zycia

ja mam odwrotny problem rozwodnik z dzieckiem (dziecko ze mną) bo dla księżniczki własne dziecko było problemem dlatego czasem ten normalny facet ma zobowiązania a wy szukacie księcia z bajki i nie dociera do was ze taki może być bardziej ogarnięty tylko wcześniej trafił na zła partnerkę dlatego już jest na starcie skreslony

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście powielono treść posta, który został dodany na Forum w ostatnim czasie, w taki sposób, że treść powielającego posta ma taką samą lub bardzo zbliżoną zawartość i znaczenie do powielonego posta; nie dodawaj w tym samym czasie wielokrotnie identycznych lub bardzo podobnych postów oraz nie rozpoczynaj wątków, które w ostatnim czasie zostały już rozpoczęte lub gdy post rozpoczynający, ze względu na swoją zawartość i znaczenie, może być częścią rozpoczętego już istniejącego wątku.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

wartościowe tzn wartość liczona w zł/h

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Są, są tylko ciężko ich poznać, albo praca albo obowiązki :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Jestem. Daj kontakt do siebie

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Księżniczki za dużo powiedziane po co się oszukiwać tak porostu napisz założycielko wątku tak :szukam sponsora na siebie i dziecko, dzieci, jakiegoś barana który będzie na mnie i moje potrzeby dawał kasę A nie pisał cuda, a po czasie wychodzi prawda na jaw, sorry ale sama się opisalas, stawiasz wymogi i warunki swoje. Nie każdy facet będzie tańczył jak mu ty zagrasz. Celowo ty z małej litery, a jak jesteś inteligentna to się domyślić możesz dlaczego.

• w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Gość_P.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

i obudzisz się z ręką w nocniku w wieku 40+, że fajnie byłoby mieć męża, dzieci a tu psikus

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63
    Treść posta dostępna jest dla zalogowanych użytkowników.
    Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zawarto opowiadanie, opowiastkę, wzmiankę erotyczną, sprośną itp.; to Forum należy do miejsc, w których nie można pisać na ten temat.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

Gość_wendy takie silne kobiety są podziwiane i te które nie mogą funkcjonować bez faceta nigdy tego nie zrozumieją bo dla takich niedołęg życiowych celem życia jest zdobycie chłopa-męża.

Dlatego zioną nienawiścią do tych samodzielnych które pracują,zarabiają na siebie i na dziecko,maja dobra pracę,domy swoje,dobre samochody i w głowie im się to nie mieści że bez faceta kobieta może to wszystko osiągnąć.

Ja też żyję sama , mam dzieci. Dorobiłam się wszystkiego własną pracą i dzieci wychowałam sama na porządnych ludzi

Mam wszystko i jestem szczęśliwa bez faceta.

To już XXI wiek i coraz więcej kobiet wybiera niezależność a nie służenie facetowi.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

Wendy ma rację. Oceniaci bo łatwo to przychodzi ale czy staniecie twarzą w twarz też oceniacie hmm myślę ze nie będzie to takie proste. Podkulicie ogon i tyle z waszej oceny zostanie. Znajoma opowiadała ze chłopak oceniał dziewczyny ze ta krzywą tamta chuda, ma krzywe zęby. No i pewnego dnia jedna usłyszała komentarz i jak mu odwinela dwa razy nie wiedział co zrobić A jak mu wygarnela wiązankę to tylko czerwony się zrobił. I tak wasze komentarze wyglądały by w rzeczywistosci.

Tam był komentarz o dziewczynie ze chłopak traktowal ja jak wyjscie awaryjne to pewnie brzydka. A skąd wiadomo ze brzydka? Może facet był ch...Wy.

Ludzie chcą się tu poznać i to ich sprawa.

• w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

Bardzo sie ciesze, ze zabralas glos w dyskusji oraz ze Ci sie powodzi w zyciu. Chcialam jednak dodac, ze taka niezaleznosc to dziala w dwie strony i ze nie chodzi mi tutaj o kwestie finansowe, ale o swoja wlasna niezaleznosc jako czlowieka. To ludzie w zwiazkach czesto sie budza z reka w nocniku po 20 latach i zastanawiaja sie, czemu zatracili swoje wlasne ja, swoja wolnosc (pod pojeciem wolnosc nie mam na mysli rozwiazlosci seksualnej), swoje pragnienia, swoje zasady, swoje hobby, a poniekad nawet swoj charakter w imie drugiej osoby, ktora ich (czesto zlosliwie i z premedytacja) ogranicza, moze nawet wykorzystuje. Odpowiedzialnosc za rodzine nie powinna zabierac tej niezaleznosci, ale z nia wspolgrac.

A wracajac do watku glownego, czyli ze ciezko poznac chlopaka po 27 roku zycia - zalozycielko watku, bo w ogole ciezko poznac w zyciu ludzi w podobnym spojrzeniem na swiat jak my sami, z takimi samymi wartosciami moralnymi itd. Kogos, kto nie wbije Ci w koncu noza w plecy. Najlepsza inwestycja (wlasnego czasu) to inwestycja w siebie i we wlasne dzieci, jesli sie je posiada.

Gość_wendy
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Co za bzdury gościu 08:11.

• w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 84

Szukam chłopaka od 29-34 lat odpowiedzialnego z poczuciem humoru. Do stałego związku ale co bedzie czas pokaże.

• w poście powielono treść posta, który został dodany na Forum w ostatnim czasie, w taki sposób, że treść powielającego posta ma taką samą lub bardzo zbliżoną zawartość i znaczenie do powielonego posta; nie dodawaj w tym samym czasie wielokrotnie identycznych lub bardzo podobnych postów oraz nie rozpoczynaj wątków, które w ostatnim czasie zostały już rozpoczęte lub gdy post rozpoczynający, ze względu na swoją zawartość i znaczenie, może być częścią rozpoczętego już istniejącego wątku.
    Gość_pa28
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 87

Pewnie, ze może

Gość_oli
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 25 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -