Miasto podpisało umowę z prywatną firmą na usuwanie awarii energetycznych, ale firma nie pracuje w weekendy. Na naszej ulicy od wczoraj nie ma oświetlenia ulicznego, fakt ten zgłaszany był w sobotę straży miejskiej, mija niedziela, a ulice nadal spowijają egipskie ciemności
Ogólnie coś się niedobrego stało albo wzrok mi się pogorszył. Mam wrażenie, że jest zdecydowanie ciemniej na mieście niż kiedyś. Jechałem późną nocą Żabią i mimo zapalonych lamp na ulicy było dość ciemno, to samo na Sandomierskiej i Waryńskiego.
Niedziałające oświetlenie zgłaszane straży miejskiej...
Ogólnie to miasto wyrzuca nasze pieniądze w błoto a my na to przyzwalamy. Przykład? Oświetlenie na obwodnicy Ostrowca. Lampy stoją, ale tylko dla ozdoby.
Kolejna sprawa to to, że miasto wymienia normalne oświetlenie ulic które oświetla ulice ( mówię o lampach żółtej barwy) na "energooszczędne" które oslepia kierowców. Np ul 11 listopada
Jaka to sprawiedliwość... Niech ktoś spróbuje mieć niedzialajace światło w samochodzie to od razu dowód albo mandat, a w mieście co 3 latarnia może nie świecic i nikt za to nie odpowie.