Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Odp.: Ciekawostka: w Ostrowcu funkcjonuje 6 agencji towarzyskich

Z wiernością tak jak z wychowaniem. Albo się je ma porządne i wierność jest wtedy najnormalniejszą i najważniejszą rzeczą pod słońcem, albo się go nie ma i wtedy dla takiego człowieka zdradzić znaczy tyle co splunąć.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

A ja dowiedziałam się jakich tam objszczymurków taxiarze wożą.Aż się sami dziwią,że te prostytutki świadczą usługi takim łachmydrom.Może naćpane są?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Ciekawostka: w Ostrowcu funkcjonuje 6 agencji towarzyskich

Ja wiem , że jest jedna w jednej z uliczek bocznych ulicy Bałtowskiej w domu prywatnym , ale działa na innej zasadzie , bo zwykłych klientów drzwi zamknięte . Prowadzi je takie małżeństwo , gdzie drzwi otwarte są tylko dla bogatej śmietanki towarzyskiej na specjalne zaproszenie .

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ciemniak12 traktujesz kobiete nie jak człowieka ,lecz jak kubeł na spermę?

Dlaczego nie skorzystałbym z "usług" prostytutki:

1. Ponieważ jest to wbrew przykazaniu "nie cudzołóż".

2. Ponieważ traktuje kobietę nie jak człowieka (miłuj bliźniego swego jak siebie samego), lecz jak kubeł na spermę.

Super facet z Ciebie-współczuję Twojej żonie.

zenka
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

zenka - traktuje ten kto korzysta z "agencji". Wystarczy przeczytać słowo "traktuje" czyli on - ten który korzysta.

Gdybym pisał o sobie to w języku polskim pierwsza osoba liczby pojedynczej brzmi "traktuję".

Trzeba niezłej złośliwości umysłowej, aby w ten sposób zrozumieć moją wypowiedź.

Ale po dyskusji o "aborcji" nie mam żadnej wątpliwości z kim rozmawiam jeśli chodzi o ciebie.

ciemniak12
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Sami,to małżeństwo świadczy usługi za zamkniętymi drzwiami dla specjalnych klientów ? Czy byłeś tam i widziałeś tą elitę towarzyską ?

Zresztą obojętne,czy dla zwykłych czy dla specjalnych klientów. Twoja sprawa,co robią i dla kogo ?,czy może podejrzewasz męża o bycie klientem i chciałabyś się pomścić ? Bo niestety nie rozumiem twoich pretensji,a może sama byś chciała tam pracować,lub skorzystać, a nie masz zaproszenia ?

Gość_taryfiarz
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

A może wyraża swoje oburzenie do którego ma prawo?

Mam prawo oceniać złodzieja? Mam prawo oceniać zabójcę? Mam więc prawo oceniać tego co traktuje drugiego człowieka jak pojemnik.

ciemniak12
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Ciemniak12 Kazdy kto umie czytac ze zrozumieniem odbierze Twoje słowa własnie tak ,jak odebrała zenka. Dlaczego? Dlatego ze to Ty napisałes-,,dlaczego nie skorzystałbym z usług prostytutki'' Wiec gdy juz cos piszesz ciemniaku, to zwracaj uwage w jaki sposób to piszesz. Czytając Twój post odnosi się nieodparte wrażenie , ze piszesz o sobie. Niestety , tak to napisałes. A co to jest złosliwość umysłowa? Wyjaśnisz?

Gość_czytelniczka
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

No i znowu najechałam ciemniakowi na odcisk. Niezmiernie mi przykro ciemniaku, że mam złosliwośc umysłową jesli chodzi o Twoją osobę. Niezmiernie mi przykro, że odebrałam Twój post tak jakbyś pisał o sobie. Dlatego ,za radą czytelniczki powtórze- zwracaj większą uwagę na to w jaki sposób formułujesz zdania. I niezmiernie mi przykro, ale tak się składa ,że wiem jak brzmi słowo,,traktuj'' w pierwszej osobie liczby pojedyńczej.

zenka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Spinacie się do niego mimo że doskonale wiecie o co mu chodzi wiec nie rozumiem tego . Brawo Ciemniak , fajnie że jest ktoś jeszcze na tym świecie z zasadami chociaż z jednym się zgodzę

z Gościem (19:53 ) faktycznie coraz mniej jest prawdziwych KOBIET i że nawet zamężną można wyrwać :(

anthony
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 42

Użyłem przez pośpiech pewnego skrótu myślowego i tylko złośliwość (lub ciasnota) umysłowa mogła spowodować, że ktoś odebrał to jako moje stanowisko wobec kobiet.

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja tam Cię Ciemniak dobrze zrozumiałam i popieram Twoją wypowiedź. Każdemu się zdarza przejęzyczyć ;-)

A ponadto, prostytucja to nie praca, chociaż w niektórych krajach ją zalegalizowano i odprowadza się składki i podatki.

Zniwelowano tylko szarą strefę po to, by wymusić badania lekarskie i żeby państwo nie było na tym stratne, ale mogło czerpać zysk z nierządu innych.

W myśl zasady, że jak z czymś nie ma szansy wygrać, to lepiej to wykorzystać i zniwelować negatywne skutki do możliwego minimum.

To smutne, że brak perspektyw w tym mieście i kraju zmusza kobiety do prostytuowania się.

i pewnie takie co to lubią, więc i tak by rozkładały nogi za szybkie pieniądze. Śmiem twierdzić jednak, że większość kobiet pracujących w tych agencjach jest do tego zmuszona przez sytuację ekonomiczną.

Staram się ludzi nie oceniać, ale chwały to im nie przynosi. Ani dziewczynom, ani klientom. Kiedyś to do nich wróci... To się odbija na psychice, pomijając inne pamiątki które można dostać od losu.

Tennessee
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tennessee jesli ciemniak sie przejęzyczył , to powinien poprawic a nie jeszcze obrażac kogoś pisząc ze ktos ma ciasny umysł. Tym bardziej ,ze wie juz dobrze ,że zle napisał. Czy nie mozna było napisac -tak, zle napisałem przez pomyłkę , czy w pospiechu-przepraszam. Katolik by tak zrobił-przyznałby sie do błedu.Nawiedzony katolik natomiast zrzuci winę na kogoś innego- ot tak, zeby sam miał pozornie czyste sumienie.

Gość_Olka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Po Towim poście Olu musiałem.;

http://www.youtube.com/watch?v=m4oswNJE2YQ

foka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 45

Taksiarze wożą kogo muszą proste, ale oni sami nie są lepsi. Aczkolwiek korzystają z takich usług. Wiem, bo niestety byłam kiedyś z taksówkarzem i ogarnął mnie szok co się dowiedziałam po związku. Właśnie gadał, że wozi takie kobiety i w ogóle, co się okazało? Jedną z tych pań zabierał na noclegi BP w kunowie. Współczuje tym kobietą, bo mają dużo chorób, które nie da się wyleczyć i nawet nie wiedzą, że je mają.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

W kazdym razie rzeczywiście post ciekawostka,założony przez inteligentną osobę.Ciekawostką jest to ,że w naszym mieście można skorzystać z usług ślicznych młodych chłopaków,za darmo.A do taryfiarza,gdzie ty masz elitę towarzyską w tym mieście?W burdelu?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę