To zależy czy male auto cię interesuje czy większe. Każdy poleci ci taki jakim sam jeździ o ile nie muszą wkładać w niego i się nie psują . Ja też szukam . W każdy trzeba zainwestować i każdy pali mniej więcej tyle samo.dobierz sobie auto do swoich oczekiwań czy po mieście czy w trasę .
Audi A6 C4 Quattro najlepiej 2.5 TDI - i nie bedziesz sie mógł doczekac zimy kazdego roku
Zapraszam do kontaktu mailowego tajrus@interia.pl tam pogadamy bez cenzury i moze jakos pomoge
a moze chcecie Lincolna ton car czarny rocznik 2000? super stan wypasiony ...cena 9500zl./do negocjacji/ jesli jestes zainteresowany zostaw maila odpisze
Krzak sprzedajesz auta? Bo widze że znasz się dobrze
ja polecam audi A4 lub A6
weź się ogarnij co ty piszesz jak na takiego muła 9l w mieście to mało i pewni z 12 do setki. Moja rada kupuj tylko auta z kraju kwitnącej wiśni. Ni kupuj francuzów i innych niemieckich szrotów. Za 10 tyś kupisz stare auto.
Renault Scenic petarda kolejny koleś co chyba nigdy nie siedział w prawdziwym aucie :)
13:15 oj chciał sie gość pozbyć tej renówczyny, silnik dti to najgorszy z możliwych i ci co się znają to omijają je szerokim łukiem. Swojądrogą jest tu gdzieś pytanie o naprawę meganki z takim właśnie silnikiem, ciekawe czy nie ta sama osoba chwali i naprawia a chce się pozbyć i pisze nieprawdę. Ja radzę tylko omijać handlarzy. Moje stare auto, szrot na maksa dziś ma w ogłoszeniu różne kłamstwa, serwisu nie widział a wg handlarzy serwisowany, wszystko na bieżąco wymienianie. Uważajcie, żeby się ktoś z was nie śmiał a wy nie płakali naprawiajac auto od handlarza.
Kolego z 16.31 nie kazdy handlarz jest zly ale niestety kazdy ich wrzuca do jednego wora wiem jacy sa i jakie praktyki stosują dlatego stronie od nich z interesami bo tylko problemu sie idzie nabawic ale kupujacy ucza rozumu a zeby handlarz musi sprostac wymaganiom klienta. Najlepiej jakby sprzedajacy doplacil kupujacemu za auto. Szkoda mowic jak zwykli smiertelnicy kupuja auto tylko smiech ogarnia ale tak juz byc musi
6:40 każdy handlarz oszukuje, nie da się na tym uczciwie zarabiać. Nie wierzę, że są handlarze, którzy działają charytatywnie. Kupiłam dwa razy auto od handlarza, raz prosto z lawety z Holandii, samochód nie zdążył trafić w ręce handlarza. Może drogo mnie kosztował, ale lata jeździł bezawaryjnie i był naprawdę udanym egzemplarzem. Niestety rozbiłam. Drugi raz już szukaliśmy tylko od osoby prywatnej i tak było, tyle, że gościu był oszustem i działał z innymi handlarzami, handlując pojedyncze egzemplarze, nie mogłam zauważyć, że to handlarz a auto robione(tzn jakieś szczegóły, niemniej jednak chłopak nas oszukał). W domu po vin, sprawdziłam, że licznik cofany. Namotał koleś. Oddał mi 1000zł bo miałam iść na policję. Tak więc dziś na pewno nie kupię od handlarza nic, nigdy więcej nic. I każdego przed nimi ostrzegę, szczególnie, że widzę mój szrot(jeszcze 2tg temu mój szrot) a dziś auto w super stanie ale i cena niezła.
Rownie dobrze nie chodz tez po sklepach bo do zdrowej zywnosci dodaja ulepszaczy czy wy wogole siebie słuchacie co wy piszecie? Chcialas tanio to kupilas tanio a myslisz ze sprzedawca prywatny od kogo kupuje z salonu auta co sa earte 10tys? Zastanow sie. Nie wiem czego wy wymagacie od 15lrtniego auta. Wiekszosc aut sprzedawca prywatny ma od handlarza w ktore zainwestowal pakiet startowy i jezdzi i sprzedaje dalej. Ja swoje auto prywatne tez wystawie niedlugo i co napisze ? Auto z rak prywatnych i bedziesz znala przeszlosc albo co ? Powiem ja takie kupilem wymienilem to i to i tyle co wiecej mam mowic auto jakie jest to widac licznik zarejestrowany w cepiku i final nad czym sie tu rozczulac?
Krzak gdzie sprzedajesz auta? Podaj adres może coś kupie bo mi potrzebne.
kolego z 13.30 obecnie nie mam nic wszystko sprzedane i jezdzi po ulicach ale w srode jade na zakupy :) a co cie interesuje?
Ja też szukam auta takiego do 10tyś co najlepiej kupić?
A ja chce kupic buty do 200zl jakie kupic? Nie wydaje sie to pani nie zbyt dobrze sprecyzowane zapytanie?
interesuje mnie ładny i sprawny samochodzik. Może coś doradzisz Krzaku.
witam pana panie Krzak, dawno pana nie bylo. Czy pan ma felgi alu do sprzedazy, lub moze pan takie przywiezsc? Czy pan ma uzywane czesci do sprzedzy lub czy tez pan moze przywiezsc?