Witam jakie auto byście wybrali do 10tys jestem otwarta na wszelakie propozycje benzyna gaz diesel. Głównie myślę o Passacie ewentualnie Octavia
ty kupujesz auto czy ja? bo jak ja bym kupowal to bym sobie poszukal krajowego paska b5 albo merca balerona
az ciekaw jestem twoich wymagań co do np passata
Ani octavia ani passat to nei są "ciekawe" auta
Jeżeli Octavia to szukaj z silnikiem 1.6 benzyna,nie poszalejesz,ale to solidny motor.Ogólnie moim zdaniem wystrzegaj się starych zajezdżonych diesli.
pasek :) noo tia.. jak ktoś lubi warsztaty samochodowe..i wygląd deski czemu nie
New beetla kupuj fajne auto dla kobiety 2.0 benzyna lub 1.9 tdi
Zdecyduj się czy ma być ciekawe czy ma być passatem?
ciekawe------- to fiat 126p mały i jeszcze kasy zostanie na benzynę
Czy ma sie psuc i czy części sa drogie lub naprawy i ile spala najpierw to rozważ:)pózniej możesz płakać tylko ...
też dopiero przeczytałam i śmiech mnie ogarnął. Passat i octavia to najnudniejsze i najbrzydsze auta. Jak już ciekawe to szukaj czegoś innego. Ja akurat jeżdżę zafirą ale szukamy drugiego auta, bo mąż za często potrzebuje auta, no i ja sobie szukam hondy hrv i to już na pewno coś ciekawszego a ty wśród najprostszych wybierasz i piszesz ciekawe auto? To się wyklucza.
A co to za honda hrv jest do 10 tys no a zafita to wypas serio i zdecydowanie lepsze od passata czy octawi bo upadne hahaha
renault scenic 2 1,9 dci petarda samochod polecam
13:38 ale ja nie piszę, że zafira jest ciekawa, nudna kolubryna ale wygodna dla 4osobowej rodziny. No i wiesz Twój gust, Twoja sprawa. Ja wolę zafirę niż szpetnego paska, a już gratis nie chcę octavii (mąż se chciał, ale mu wyperswadowałam). Ta hondzia ciut droższa i starawa, bo 2000rok, ale wolę dorzucić niż jeździć kolejnym nudziakiem. I nie powiem, że ta honda ciekawa, bo marzę o czymś zupełnie innym, ale póki nie mamy nazbyt kasy to mamy szroty.
Dla mnie ciekawym autem jest ford focus mondziak mk4 i mk5 ale coz z tego jak szybko leca z ceny i za 3 lata sir kilka tys mniej wezmie ja patrze na auta ktore nie zbyt tracą na wartosci i sa tanie w utzymaniu i gdzie zaden mechanior go nie zepsuje podczas naprawy gdzie czesci sa ogolnodostepne nawet na szrocie gdzie moge sam w aucie cos zrobic a nie naszpikowane elektroniką ze jak cos padnje to auto stanie na drodze i laweta i aso i hrube setki szczuplejszy. Ja w samochodzie nie mieszkam i nie zbyt zalezy mi na tym czy jest nudny czy nie bo nie rozumiem takiego pojecia jak nudne auto bo auto ma mnie bepiecznie dowiesc z punktu a do punktu b . Duzo ludzi kupuje auto bez pomyslu na przeznaczenie jezdza suwami gdzie nawet nie potrafią tego zaparkowac i ludzie nie wiedza co chca sa niezdecydowani przy kupnie auta. Wymagają cudow od auta 15letniego i najlepiej jak by byl za darmo wtedy moze by wzieli ale coz taka jest polska metalnosc. Autorce tematu zycze powodzenia w zakupie kup bezpieczne auto i dla ciebie funkcjonalne. Powodzenia
Jesli mowimy o tym 115konnym to nie ma tragedi bardzo dobry do gazu na wyscigi nie zabardzo nim polatasz oszczedny spalanie w granicach do 9l w miecie moze deko mniej trasa ok 7 za to nie bierze oleju i tani w naprawach jesli cos sie uszkodzi mialem taki silnik w passacie i oprocz regularnej wymiany oleju co 15tys km do silnika nie zagladalem