Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ciekawe auto do 10 tys. zł

Ilość postów: 54 | Odsłon: 5445 | Najnowszy post
  • Ciekawe auto do 10 tys. zł

Witam jakie auto byście wybrali do 10tys jestem otwarta na wszelakie propozycje benzyna gaz diesel. Głównie myślę o Passacie ewentualnie Octavia

Gość_marlena
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ciekawe auto do 10 tys. zł

?

Gość_marlena
      Zgłoś
      Odpowiedz

ty kupujesz auto czy ja? bo jak ja bym kupowal to bym sobie poszukal krajowego paska b5 albo merca balerona

Gość_ja
        Zgłoś
        Odpowiedz

az ciekaw jestem twoich wymagań co do np passata

Gość_artur
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Ciekawe auto do 10 tys. zł

Ani octavia ani passat to nei są "ciekawe" auta

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Jeżeli Octavia to szukaj z silnikiem 1.6 benzyna,nie poszalejesz,ale to solidny motor.Ogólnie moim zdaniem wystrzegaj się starych zajezdżonych diesli.

Gość_miro
      Zgłoś
      Odpowiedz

pasek :) noo tia.. jak ktoś lubi warsztaty samochodowe..i wygląd deski czemu nie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

New beetla kupuj fajne auto dla kobiety 2.0 benzyna lub 1.9 tdi

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Zdecyduj się czy ma być ciekawe czy ma być passatem?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ciekawe------- to fiat 126p mały i jeszcze kasy zostanie na benzynę

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Czy ma sie psuc i czy części sa drogie lub naprawy i ile spala najpierw to rozważ:)pózniej możesz płakać tylko ...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

też dopiero przeczytałam i śmiech mnie ogarnął. Passat i octavia to najnudniejsze i najbrzydsze auta. Jak już ciekawe to szukaj czegoś innego. Ja akurat jeżdżę zafirą ale szukamy drugiego auta, bo mąż za często potrzebuje auta, no i ja sobie szukam hondy hrv i to już na pewno coś ciekawszego a ty wśród najprostszych wybierasz i piszesz ciekawe auto? To się wyklucza.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A co to za honda hrv jest do 10 tys no a zafita to wypas serio i zdecydowanie lepsze od passata czy octawi bo upadne hahaha

Gość_Krzak
        Zgłoś
        Odpowiedz

renault scenic 2 1,9 dci petarda samochod polecam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

13:38 ale ja nie piszę, że zafira jest ciekawa, nudna kolubryna ale wygodna dla 4osobowej rodziny. No i wiesz Twój gust, Twoja sprawa. Ja wolę zafirę niż szpetnego paska, a już gratis nie chcę octavii (mąż se chciał, ale mu wyperswadowałam). Ta hondzia ciut droższa i starawa, bo 2000rok, ale wolę dorzucić niż jeździć kolejnym nudziakiem. I nie powiem, że ta honda ciekawa, bo marzę o czymś zupełnie innym, ale póki nie mamy nazbyt kasy to mamy szroty.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dla mnie ciekawym autem jest ford focus mondziak mk4 i mk5 ale coz z tego jak szybko leca z ceny i za 3 lata sir kilka tys mniej wezmie ja patrze na auta ktore nie zbyt tracą na wartosci i sa tanie w utzymaniu i gdzie zaden mechanior go nie zepsuje podczas naprawy gdzie czesci sa ogolnodostepne nawet na szrocie gdzie moge sam w aucie cos zrobic a nie naszpikowane elektroniką ze jak cos padnje to auto stanie na drodze i laweta i aso i hrube setki szczuplejszy. Ja w samochodzie nie mieszkam i nie zbyt zalezy mi na tym czy jest nudny czy nie bo nie rozumiem takiego pojecia jak nudne auto bo auto ma mnie bepiecznie dowiesc z punktu a do punktu b . Duzo ludzi kupuje auto bez pomyslu na przeznaczenie jezdza suwami gdzie nawet nie potrafią tego zaparkowac i ludzie nie wiedza co chca sa niezdecydowani przy kupnie auta. Wymagają cudow od auta 15letniego i najlepiej jak by byl za darmo wtedy moze by wzieli ale coz taka jest polska metalnosc. Autorce tematu zycze powodzenia w zakupie kup bezpieczne auto i dla ciebie funkcjonalne. Powodzenia

Gość_Krzak
            Zgłoś
            Odpowiedz

Octawia 2.0 benzyna są dobre? Polecasz?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jesli mowimy o tym 115konnym to nie ma tragedi bardzo dobry do gazu na wyscigi nie zabardzo nim polatasz oszczedny spalanie w granicach do 9l w miecie moze deko mniej trasa ok 7 za to nie bierze oleju i tani w naprawach jesli cos sie uszkodzi mialem taki silnik w passacie i oprocz regularnej wymiany oleju co 15tys km do silnika nie zagladalem

Gość_Krzak
                Zgłoś
                Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę