gdzie można kupić bądź zamówić w Ostrowcu dobre ciasta,najlepiej taki domowe bez tych wszystkich sztucznych dodatków.
19:10 idz do Skalskiego. Naprawde polecam z czystym sumieniem, bo wiem ze nic sztucznego w ich ciastach nie ma. Kremy na bazie budyniu i masła, smietanka 33%. Nawet kruche pod serniki i szarlotki jest na masle a nie na margarynie. Moze sa i drozsze od tych po 15 zł za kg , ale naprawde warto wydac więcej i zjesc ze smakiem. Ja sama w tym roku kupię izę, czekoladowo kawowy i orzecha kijowskiego. Jest pyszny, moze ciut za słodki jak dla mnie, ale np mój mąz twierdzi ze ciasta muszą byc słodkie :)
19:50- sama jesteś ohyda. Ja kupuję bardzo często u Skalskiego i nigdzie nie ma tak naturalnych ciast jak tam. Czuć ze to nie biszkoty z wora, czuc masło w ciescie. Smietana u innych ma posmak plastyku a tutaj czuję ze to smietanka.
Sernik też taki dobry? Bo ja jak kupiłam ze dwa lata temu to smaku sera w nim nie
było:( od tej pory nie próbowałam to nie wiem.
reklama, bo nigdzie w żadnej piekarni-ciastkarni nie pieką naturalnie jak domowe
Jakoś nie wierzę,że jest masło!!!!
Jest masło i jaja swieże.. Głupoty piszecie, bo nie wiecie co jecie. Otóż mówię Wam, ze ciasta sa z naturalnych składników. Nie chcecie wierzyć- Wasza sprawa.
Chyba sobie żartujesz. Oni nawet jajka mają w proszku.
Proponuję spróbować jest wiele łatwych przepisów,wyjdzie pyszny i satysfakcja murowana.
Na ul Polnej (dokładnie nie wiem jak się nazywa chyba KROZ czy jakoś tak) w kamienicy na przeciwko samochodówki. Tak sa swojskie wyroby jak pierogi, uszka, kluski, wędliny, chleb pieczony na miejscu z prawdziwej mąki a nie chińskich mrożonych mieszanek jak po marketach oraz ciasta (makowce , serniki , szarlotki itp)
Na przeciw małego bazarku. Wiejska lub swojska chata.
Skalski i naturalne składniki Hahahaha a to Ci dopiero żart xD
Polecam cukiernie Mars z Warszawy ciasta przepyszne i ceny nie z kosmosu