Bzdury opowiadasz gościu 11:41. Robiliśmy w Zaciszu dwie imprezy i wszystko było OK. Porcje spore, stoły ładnie zastawione, wszystko tak jak uzgadnialiśmy.
Polecam IMPERIUM na Opatowskiej - nowa , piękna sala i dobre jedzenie i jeszcze duży , ładny ogród.
polecam you and me. W poniedziałek wielkanocny robiłam chrzciny. Jestem bardzo zadowolona .
A gdzi znajduje się you nad me
W lokalu Zacisze jest pyszne jedzenie i piękny wystrój , ktoś celowo bzdury wypisuje , mialem tam rodzinną imprezę.
tak, szczegolnie lazienka w zaciszu ma piekny wystroj :)
A ja polecam motel z restauracją VIKTORIA mają dobre jedzenie.
podbijam watek i prosze o "aktualizacje". Jestem w trakcie poszukiwan sali na chrzciny. Ktory lokal polecacie?
My w sierpniu robimy w venusie niedawno byliśmy tam na przyjęciu weselnym i byliśmy bardzo zadowoleni
Ja też polecam Victorię na Opatowskiej , mają pyszne placki.
Magnat ma dobre jedzenie i bylismy bardxo zadowoleni. Polecam
Ja polecam Zacisze na Hubalczyków. Robiliśmy tam chrzciny i byliśmy zadowoleni.
nie polecam zacisza, male porcje, wystroj jak za komuny i obrzydliwa lazienka
Bzdury opowiadasz gościu 23:09. Porcje są duże i smaczne, wszystko było tak jak uzgadnialiśmy z właścicielką. Polecam Zacisze.
Bardzo polecam Zacisze, mieliśmy tam chrzciny. Dobre jedzenie, ładna sala, mila właścicielka wszystko można omówić i ustalić.
Ale sie zacisze reklamuje uuuu. hahaha. Ja slyszalam ze slabo tam z jedzeniem
Coś widzę że gość Anetka ma bardzo delikatne podniebienie bo w żadnym lokalu jedzenie jej nie pasuje.... Tylko te opinie są na podstawie opowiadań innych więc nie można na nich polegać i kropka.
To nie Zacisze się reklamuje tylko zadowoleni klienci tego lokalu wystawiają mu opinię. Widzisz różnicę Anetko? Robiłem w Zaciszu dwie imprezy i za każdym razem byłem bardzo zadowolony. Skoro już jest taki wątek to dlaczego mam nie pochwalić tego lokalu?