Szukam lokalu na chrzciny do 20 osób na maj (najlepiej 26/05 tj.Boże Ciało lub 29/05). Małe przyjęcie dla najbliższej rodziny. Gdzie proponujecie?
apropos.sala klimatyzowana.osobna na piętrze,piękna
Ja polecam lokal Zacisze, mialam tam ostatnio chrzciny w sali na gorze. Dobre jedzenie, mila obsluga, goscie zadowoleni.
A ja polecam no nie w Ostrowcu ale w Ćmielowie pizzeria familijna bardzo fajnie w srodku milo przyjemnie.Bylam ostatnio tam na chrzcinach.Jedzenia tyle ze stolu sie uginaja obsluga super.Jedzonko zadne wymysle akurat byl rosolek ziemniaki schabowy taki jak w domu i dwie surowki potem jakies kluski slaskie z miesem super....placki kobitka piecze swoje bo widac ze swojskiw
Super.Siostra tam robila.Rodzinka zadowolona bo szefostwo tez spoko da sie doagadac ze wszystkim.I cena tez bardzo atrakcyjna.Na Facebooku maja syrone mozna luknac wnetrzne bardzo fajne.Ja i moja rodzinka polecamy.Napewno tam jeszcze noe jedna imprezke zrobimy.
poleca słoneczną werandę, miałam tam chrzciny dziecka. Cała duża sala była dla nas, dzieci mogły się wybiegać, jedzenie smaczne
Duże porcje w Nowym barze na focha. Za dzieci płaci się pół ceny. Idealne miejsce na kameralne przyjęcie.
Primo pizzę na ogrodach sprawdź.
Wnętrze tej pizzerii w Ćmielowie daje wiele do życzenia a poza tym nie ma gdzie zaparkować, bo parking na max.3 auta.
Chyba gosciu nie byles w tej pizzeri skoro gadasz o wnetrzu.Mozna sobie zobaczyc nawet na fc jak wyglada w srodku a co do parkingu to jesli sa imprezy udostepniany jest parking obok czyli za bankiem.pozdrawiam super pizzerie najlepsza.
zdecydowanie a propos sam robiłem w grudniu
jaka jest wtedy przy 20 -osobach cena na komunię od jednej osoby np. w a'propos?
Cena zależy od zamówionego menu, ilości dań gorących, przekąsek... Trzeba przejść i zapytać lub zadzwonić. Z tego co wiem jest duże zainteresowanie i w danym czasie mogą być już zajęte sale.
apropos - bardzo smaczne jedzenie
w zaciszu male porcje, tak to wszystko ubogo na stolach wyglada