Ja kupiłam dziecięcą, pokojową huśtawkę. Wnuczka miała radochę do 2-giego roku życia.
Mozecie kupic dziecku krzeselko do karmienia ,lezaczek jesli tych rzeczy nie ma albo zloty łancuszek ,srebrna lyzeczke z grawerm jaka pamiatka na cale zycie ,to tak po trosze wymienilam jesli moglam choc troche pomoc pozdrawiam
Najlepiej pieniadze i cos symbolicznego,aby dziecko miało pamiątkę
Sesje w studio np. po Chrzcie ,świąteczną
To jeszcze chszczą dzieci ?..po takich atakach na kościół myślałem że zaprzestano tego rytuału..
Polak mały ,wiara w Boga a nie wiara w księży Chrzest jest bardzo ważny .Ksiądz jak ksiądz ale wiara nawet ateiści wierzą w Boga.
Więc zrób chrzest nad rzeką jak Bóg przekazał a nie chodź do chłopa-ksiedza za pieniądze..w wielu wątkach plujecie na księży i kościół a później pchacie się do nich jak..faryzeusze
Ula, cóż za pomysł. Jaki to prezent dla dziecka? Ja proponuję huśtawkę, łańcuszek, jak ktoś wyżej pisał coś z grawerem ze srebra.
Dlaczego uważasz, że tylko Twój pomysł jest dobry? Mi się podoba pomysł Uli. Taka profesjonalna sesja to pamiątka na całe życie. Huśtawkę daj na gwiazdkę.
Moja córka dostała taką sesję od Dziadków i ma wspaniałą pamiątkę.Za pieniądze można kupić wszystko, ale nie kupi się zatrzymanych chwil a taka sesja naprawdę daje dużo radości jak się sięga wzrokiem na czas sprzed roku.Serdecznie polecam.
Łyżeczkę ze srebra gdzie można kupić i gdzie grawerują? Ja dla chłopczyka chciałam prezencik na chrzest.
W dewocjonalia w wąskiej uliczce
na wprost perełki. Właściciele są mili i cierpliwi, wytłumaczą i co najważniejsze można zejść z ceny.
Można dać jako prezent od dziadków skarbonkę? I gdzie można kupić ładną? Proszę o radę.