Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Chorwacja

Ilość postów: 7 | Odsłon: 1207 | Najnowszy post
  • Chorwacja

Witam, czy macie moze jakies sprawdzone miejscowki na wakacje. pozdrawiam

Gość_nn
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Chorwacja

wejdź sobie na stronę www.cro.pl , tam masz wszystko o Chorwacji, noclegi również

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Chorwacja

od 10 lat jeździmy w ciemno. Polecam Makarską Rivierę. Czym dalej na południe tym ładniej. Wjedziesz do miasteczka i na każdym rogu siedzą babcie z tabliczkami''apartamenty''. Zawsze można negocjować cenę, a jak zarezerwujesz 3 miesiące przed to juz doopa blada. Czasami podczas 3 tygodniowego pobytu 3 razy zmieniamy miejsce wypoczynku, aby zwiedzić więcej. A jest co zwiedzać.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A jakie ceny za te apartamenty? Konkurencyjne do biur podróży i allegro? Pozdrawiam!:)

Gość_miłka;)
        Zgłoś
        Odpowiedz

My w zeszlym roku , pierwszy raz tez w ciemno. Wyladowalismy w Rogoznicy. Fajne spokojne miasteczko, blisko do Splitu, Trogir i Primosten.Ceny bardzo przyjazne, nocleg 2 sypislnie, kuchnia jsdalnia, obowiazkowo z klimatyzacja 50 euro za dobe.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

bez problemu znajdziesz na miejscu, ja byłam na półwyspie Istria blisko Puli - również polecam:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

jezeli zalezy Ci na ciszy i spokoju to ja mogę polecic malenką miejscowość na północy Chorwacji- Jadranovo:) trafilismy tam kiedyś z rodziną całkiem przypadkiem i przepadliśmy bez reszty:) urocze zatoczki, miejsce mało oblegane z klimatem:)

Gość_pap
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę