Witam, czy macie moze jakies sprawdzone miejscowki na wakacje. pozdrawiam
od 10 lat jeździmy w ciemno. Polecam Makarską Rivierę. Czym dalej na południe tym ładniej. Wjedziesz do miasteczka i na każdym rogu siedzą babcie z tabliczkami''apartamenty''. Zawsze można negocjować cenę, a jak zarezerwujesz 3 miesiące przed to juz doopa blada. Czasami podczas 3 tygodniowego pobytu 3 razy zmieniamy miejsce wypoczynku, aby zwiedzić więcej. A jest co zwiedzać.
A jakie ceny za te apartamenty? Konkurencyjne do biur podróży i allegro? Pozdrawiam!:)
My w zeszlym roku , pierwszy raz tez w ciemno. Wyladowalismy w Rogoznicy. Fajne spokojne miasteczko, blisko do Splitu, Trogir i Primosten.Ceny bardzo przyjazne, nocleg 2 sypislnie, kuchnia jsdalnia, obowiazkowo z klimatyzacja 50 euro za dobe.
bez problemu znajdziesz na miejscu, ja byłam na półwyspie Istria blisko Puli - również polecam:)
jezeli zalezy Ci na ciszy i spokoju to ja mogę polecic malenką miejscowość na północy Chorwacji- Jadranovo:) trafilismy tam kiedyś z rodziną całkiem przypadkiem i przepadliśmy bez reszty:) urocze zatoczki, miejsce mało oblegane z klimatem:)