Czyżby miała się otworzyć w O-cu nowa przychodnia?? Wątki coraz bardziej agresywne na temat przychodni. Konkurencja się zaczyna?
Aneta16, właśnie tak trzeba robic, pozdrawiam Cię serdecznie
Za cały bałagan odpowiedzialna jest Pani Dyr. Przychodni,siedzi na górze i to na końcu korytarza i nie słyszy jak zdenerwowani pacjenci zemszczą gdy usłyszą że nie ma miejsc u lekarza a dopiero może być zapisany na jutro lub pojutrze.A dzisiaj ok.11 twierdziły że do końca tego tygodnia już nie można się zarejestrować !!!
Jak tak jest to panie tam pracujące nic sobie z tego nie zrobią, ale trzeba ten problem przenieść wyżej i dobrze , że na forum porusza się takie tematy mn. przychodni
To co proponujecie? Kolejkę do rejestracji od czwartej rano? Zadzwoniłem w poniedziałek, wyznaczyli mi wizytę na środę na 17.00, byłem punktualnie przyjęty i żyję.
ale to nie jest do końca wina pań w rejestracji jak mają nakaz od lekarzy i z góry powiedziane zasady przyjęc i wyciagania kart a władze zdrowia może nawet o tym nic nie wiedzą
ja tam się leczę i nie mam żadnych problemów z przyjęciem się do lekarza...a winni są sami pacjenci, którzy wyciągają karte do lekarza i nie przychodzą nie informując przychodni...w poniedziałek zadzwoniłam do rejestracji, powiedziałam że mama ma 39 stopni gorączki i powiedziała żeby przyjechać bo każdy lekarz ma kilka wolnych miejsc na nagłe przypadki, podała godzinę i bez problemu...ALE, w poczekalni siedząc, byłam świadkiem jak doktor Drabik wyczytała nazwisko, potem drugie i trzecie i tych osób nie było...byłam w przychodni około 40 minut a ona przyjeła 1 pacjęta...i siedziała bo nie przyszli...i ktoś na ich miejsce mógł się przyjąć i nie czekać do jutra, bądz pojutrza...ech no i czy winne są panie w rejestracji?????
Stuknij się w głowę człowieku!
jak cos nie pasuje to biore karte i ide gdzie indziej, też jestem w Promedzie''''
Sprawa wydaje się prosta do rozwiązania, wystarczy każdemu z lekarzowi zostawić okienko 15 min w razie nagłych przypadkach i osoba z temperaturą powinna być przyjęta, okienka rozbić w czasie każdemu lekarzowi i sprawa rozwiązana.Panie w rejestracji to tez 2 sprawa są tak nie miłe czują się jakby przynajmniej miały swoją prywatną klinikę, a siedzi ich tam chyba trochę za dużo,a przecież są finansowane za nasze pieniądze.
To polecam przychodnię przy osiedlu Rosochy koło księgarni tam "przemiła pani"zanim rano łaskawie zarejestruje zrobi sobie herbatkę pogawędzi przez telefon a gdy człowiek chce pospieszyć bo np.przyszedł przed praca i nie ma czasu czekać pół godziny aż Pani sobie herbatkę wypije to naburmuszona Pani tak rzuca kartą i jest niemiła że się odechciewa.Za to lekarze są tam przewspaniali polecam serdecznie.
Milosnicy wlasnych zasad kolejkowych nie lubia jak im sie wyznacza jakies terminy. Co z tego, ze maja byc na 13 jak oni chca o 8.
Ja też jestem zapisana do tej przychodni i jestem bardzo zadowolona.Rejstruję sie telefonicznie.Byłam z mamą z nagłym przypadkiem i zostałyśmy przyjęte od razu.Dla mnie to najlepsza przychodnia w mieście.Znajomym polecam tą przychodnię.