Pacjent z temperaturą 39 stopni przychodzący do rejestracji w poniedziałek około godziny 7.15 chcący się zarejestrować do lekarza otrzymuje propozycję że pierwszym wolnym terminem jest środa godz.9.15
jak można tak postępować z pacjentem mającym grypę ?
czy znacie Państwo inną mądrzejszą przychodnię gdzie nie praktykuje się tak idiotycznych zasad rejestracji pacjenta na kilka dni wcześniej ?
jak można rejestrować do lekarza pierwszego kontaktu na kilka dni wcześniej ?
w mojej przychodni na Kopernika nie ma opcji rejestracji na dzień następny jest to nie do pomyślenia żeby pacjent naprawdę chory musiał czekać kilka dni .
w denkowie tez nie ma mozliwosci rejestracji na inny dzien niz ten co jest tylko ze trzeba lepiej o 7:30 isc do przychodni i sie zarejestrowac bo tel to ciezko sie dodzwonic a jak juz cos to terminu nie ma bo maja pierwszenstwo pacjenci ktorzy do przychodni przyszli albo na slowackiego tez nie ma problemu
A powiedzcie mi jak ma isc o 7ej do rejestracji zarejestrowac chore dziecko mama samotnie je wychowujaca. Tel ciagle zajety a jak juz odbiora to nie ma miejsc. paranoja
to chyba wina recepcji myślę że są tam dobrzy lekarze choc tam nie należe ale jeśli o tej sytuacji wiedziałaby dr Giza sama by pacjentem się zajęła,na pewno to dobra lekarka.
wydaje mi się ze wszystkie przychodnie w naszym chorym Ostrowcu są chore
Dr. Giza to super Babka, nikomu nie odmówi pomocy. Więcej takich lekarzy z powołania!!!!
Czyżby miała się otworzyć w O-cu nowa przychodnia?? Wątki coraz bardziej agresywne na temat przychodni. Konkurencja się zaczyna?
Aneta16, właśnie tak trzeba robic, pozdrawiam Cię serdecznie
Na rejestrację przy okienku mogą sobie pozwolić emeryci.Wcześniejsze ustalenie terminu wizyty, to bardzo dobre rozwiązanie. Rzeczywiście jest problem z nagłymi przypadkami, wysoka temperatura itd., takich wizyt nie można odwlekać. Na górze jest gabinet pani Dyrektor Promedu i myślę, że w drastycznych sytuacjach należy ją poinformować o takich zajściach.
Jeszcze gorzej jest na Stawkach w Centrum Medycznym
Za cały bałagan odpowiedzialna jest Pani Dyr. Przychodni,siedzi na górze i to na końcu korytarza i nie słyszy jak zdenerwowani pacjenci zemszczą gdy usłyszą że nie ma miejsc u lekarza a dopiero może być zapisany na jutro lub pojutrze.A dzisiaj ok.11 twierdziły że do końca tego tygodnia już nie można się zarejestrować !!!
aż się nie chce wierzyć co to za przychodnia?a jak ktoś jest bardzo chory to ma czekać na zapisy?
Tak dokładnie w tej przychodni jest ??? jestem tam często i potwierdzam ten bałagan w rejestracji bo kto widział takie cuda żeby osoba z grypą i wysoką temperaturą czekała 3 dni na wizytę u lekarza ???
lub sama musiała iść do lekarza PROSIĆ się żeby została przyjęta ?
Jak tak jest to panie tam pracujące nic sobie z tego nie zrobią, ale trzeba ten problem przenieść wyżej i dobrze , że na forum porusza się takie tematy mn. przychodni
To co proponujecie? Kolejkę do rejestracji od czwartej rano? Zadzwoniłem w poniedziałek, wyznaczyli mi wizytę na środę na 17.00, byłem punktualnie przyjęty i żyję.