Zastanawiam sie skd ludzie maja pieniadze--niby narzekamy a w licytacji choinki w radiu Kielce--jest juz suma 2500 zl--ja nie mam na chleb a tu ci co najwiecej buduja ten kraj stac ich na takie sumy--ciekawe czy odciski maja na rekach?
to tyle się widocznie bierze za jeden watek Politycznie Poprawny? inni na tyle to dość cięzko pracują...
nie masz na chleb nie z winy państwa, tylko mama cię nie wykształciła....gdybyś
była zaradna, inteligentna to byś miała na chleb i na szynkę do niego. Najlepiej siedzieć i marudzić. Tacy ludzie właśnie powodują, ze ludzie z innych państw traktują nas jak idiotów.
ja zarabiam 15 tysięcy
zarabiasz mniej niż ja ?
to znaczy, że mama cię nie wykształciła. gdybyś był zaradny, inteligentny to byś zarabiał tyle samo co ja, albo nawet więcej. Tacy ludzie właśnie powodują, ze ludzie z innych państw traktują nas jak idiotów.
panie dyrektorze, zarabiam tyle samo,mam wyższe wykształcenie, 2 podyplomówki i firmę w której zarabia bardzo dobrze 25 osób.
ja zarabiam 50.000, moi pracownicy - tyle samo co wy.
a to i tak oanzacza, że wy dwaj razem zarabiacie mniej niż ja.
to znaczy, że mama was nie wykształciła. gdybyście byli zaradni, inteligentni to byście zarabiali tyle samo co ja, albo nawet więcej. Tacy ludzie właśnie powodują, ze ludzie z innych państw traktują nas jak idiotów.
---
tylko sedno jest gdzies indziej - kto upoważnił gościa z 22:35 obrażania autora wątka ?
zarabiając uczciwie na chleb, bez względu na twoja i moja Mamę, inteligencji jak widać brakło razem z kulturą...to spora kasa za drzewko na raz...
masz racje poniekąd pismen... licytujący i tak nie zapłaci ze swojej kieszeni bynajmniej nie jest zwykłym pracownikiem a pewnie jakiś biznesmen żerujący na ludziach,którym płaci 1200 zł jeszcze nie raz w ratach
podobnie jak każdy twój post - to tylko twój punkt widzenia, oczywiście