no i z tego co mozna wyczytac z iwanisk w srode za mpk cieply a w sobote na polnej hehe
no to nie za wiele doradzilas ale za to z jakim humorem :) , denków to w nie tylko w denkowie ale prawie wszędzie na mieście co bardzo cieszy, po chleb z boksycki tez pewnie nie musze jechac do boksyckiej to samo malgorzatka:)
Z tymi masowymi to rachube stracilem bo jo zrem te tradycyjne i lubie dziubnac to tu to tam. ogolnie lubuje sie w wyrobach regionalnych i teraz czaje sie na gesine z chmielnika tylko troszki daleko...
Proszę o doradztwo, kto może upiec bardzo ładny chlebek weselny?
ma byc tyko okragly czy z jakimis dodatkami/?
dobry chlebek z Kuźni przestał być dobry w momencie, gdy jakość przeszła w ilość - szkoda. Jeden klient mniej.
z dodatkami będzie ładniejszy
tylko jak będziecie szukać pracy to potem jeddżcie do iwanisk pętkowic kielc i starachowic
powiedziałeś co wiedziałeś! Ja od 10 lat pracuję 30 km poza Ostrowcem i to bez względu na to skąd i jaki chleb jem :-)) cóż dla wszystkich w Ostrowcu pracy nie ma.
od skalskiego jest dobry
ten chleb z kużni tak ktoś tu polecał że b.dobry. Ja kupiłam i stwierdziłam ze szkoda kasy na niego wydawać. Chleb jest ciężki i glina. Po prostu nic ciekawego. Są tańsze chlebusie i lepsze. Życzę smacznego.
Skalski idzie na ilośc nie na jakośc bardzo zle liczy się smak a nie chemia bo tańsza
Denków razowy jest b.dobry i zwykły też
podbijam wątek - który chleb obecnie godny polecenia, najbardziej naturalny, bez polepszaczy. Co się dzieje z chlebem z Małgorzatki- zmieniła się waga, zyskał nazwę- firmowy, a czy nadal jest bez polepszaczy? Który chleb biały na rynku jest na zakwasie? I gdzie/skąd można kupić dobre bułki, bo z tym jest gorzej niż z chlebem...
małgorzatka firmowy, nie wiem czy bez polepszaczy,ale najlepszy, tylko w groszku ciepły jeszcze kupuję często, nie kruszy się na drugi dzień,i nie robi się glina ,jak z innych
Dobry jest chleb orkiszowy u Skalskiego i żytni w sklepiku piekarni z Lipnika.
Mniej najbardziej smakuje chleb z Denkowa..:-)
Inter Europol