zna moze z was ktos stomatologa chirurga w ostrowcu ktory przyjmoje na kase chorych?
ten sternal to już chyba wiekowy.. nadal taki dobry jest? ja mam 8 do wyrwania też gdzieś muszę się wybrać.
dr Witkowska POLECAM w 100&%
rwałem u sternala ósemkę w ubiegłym tygodniu- robota pierwsza liga. 70 zł.
yzf - 500 zł?! Ja miałam 8 rosnącą poziomo, zatrzymaną w dziąśle. Rwałam u pana Pawła Baranowicza w Kielcach, za około 200 zł. Byłam bardzo zadowolona. Nic nie bolało, pięknie się zgoiło, a do tego lekarz jest przesympatyczny, ma świetne podejście do spanikowanych pacjentów.
jestem studentem stomatologii i wpisy typu ze u kogos boli a u innego nie boli nie mają najmniejszego sensu!!!!! Po co tak nakręcać ludzi! Wiadomo ze kazda sytuacja stomatologiczna jest inna, szczególnie jezeli chodzi o sprawy chirurgiczne i ekstrakcje. Kazdy ma inny próg bólu, rany mogą goić się w różny sposób, nawet najlepszy chirurg nie przewidzi powikłań, np niektórzy mają tendencje do suchozębodołów, inni nie. Więc proszę najpierw udac się na konsultację. Chirurdzy z wieloletnim doświadczeniem wiedzą co robią.
osiedle na stoku dokładnie 500zł, ze skierowaniem byłem na fundusz i stwierdził że tego się nie da wyrwać na fundusz i trzeba prywatnie :) już więcej tam nie pojade. oprócz tego nasza jedyna pani chirurg stomatolog prywatnie w soboty tylko przyjmująca też krzyknęła ok.500
Najlepszy chirurg stomatolog to pani Dr Kuca-Marjańska przyjmuje na słoneczku (na przeciwko pasaży), specjalista pierwsza klasa!!! przyjeżdża z Warszawy... Może i się ceni, chociaż też bez przesady.... ale ma bardzo dobre znieczulenia, i przede wszystkim ogromny fach w rękach