Dr Potocki usowal wrastajacy paznokiec u nogi kilka lat temu mojej corce polecam do dzis corka ma z tym spokuj
Dwóch braci Potockich jest, z czego jeden to ortopeda, a drugi chirurg.
Ddr Ozgowicz 2 lata po zabiegu i mam spokój a bujałam się z paznokciem 5 miesięcy po różnych Przychodniach i tylko zlecali maście
Z czymś takim to tylko do Burdy, chirurg z wiedzą i doświadczeniem.Jeśli trafisz do niego to bacznie obserwuj jak on podchodzi do tego co robi-lekarz z pasją, chirurg od trudno gojących się ran,wrastających paznokci,stopy cukrzycowej.Delikatny,skuteczny,cierpliwy.
ja sobie sam wyleczyłem i zaoszczędziłem na zabiegu ponad 500 zł ( moje ubezpieczenie nie obejmowało refundacji tego zabiegu).
Przepraszam. że nie w temacie ale czy znacie chirurga który usunie niewielkie znamię...słyszałam dobre opinie o doktorze Klimasie, ale boje się, że nie będzie miał wolnych terminów...jeśli ktoś wie ile może kosztować taki zabieg to również była bym wdzięczna za pomoc
Dr Burda przyjmuje na Słowackiego w Opiekunie.
którego polecacie Burda, Potocki, Ozgowicz, Przysucha z tych lekarzy do zabiegu paznokcia wrastającego. Proszę o pomoc.