Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Chcę kupić Seat Leon Cupra 1.8t pierwszej generacji - co myślicie?

Ilość postów: 12 | Odsłon: 7619 | Najnowszy post
  • Chcę kupić Seat Leon Cupra 1.8t pierwszej generacji - co myślicie?

Jak w temacie. Proszę o opinie i spostrzeżenia dotyczące Seata Leona pierwszej generacji.

Gość_Pat
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Chcę kupić Seat Leon Cupra 1.8t pierwszej generacji - co myślicie?

fajna fura polecam

Gość_jo
      Zgłoś
      Odpowiedz

może cos konkretniej?:)

Gość_Pat
        Zgłoś
        Odpowiedz

miałem tylko przyjemność tym jechać i spoko. poczytaj sobie fora dot seat, ty chyba nie wiele się dowiesz

Gość_jo
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ten sprzęt ma silnik benzynowy GDI z bezpośrednim wtryskiem turbodoładowany 20V. Kłopot jest jakbyś chciał go zagazować. Ale kolega ma takowy w pasku i kopyto to on ma niesamowite.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

nie polecam, ponieważ silniki nie trzymają seryjnej mocy, dopiero po chiptuningu wraca moc jak z fabryki, ponadto silniki podatne na małe usterki

silnik dobrze znosi gaz

ogólnie szkoda kasy na leona cupre z silnikiem 1.8T, lepiej leona w dieslu ARL 150 km, moc ta sama co 1.8 T, silniki trzymające seryjną moc ( jeżeli są sprawne ), podatne na modyfikacje i chiptuning, moment obrotowy większy niż w 1.8T, do tego dużo mniejsze spalanie, nawet przy dynamicznej jeździe

podczas zakupy trzeba oczywiście uważać, żeby nie wpuścić się w bagno, ponieważ, doprowadzenie tegoż silnika ARL bądź 1.8 T, kosztuje worek pieniędzy.

Ktoś kto mówi, że auto z silnikiem 1.8 T, to szybkie auto, to nigdy nie jechał naprawdę szybkim autem.

Gość_master
              Zgłoś
              Odpowiedz

Poco ma jezdzić żeby mu na zaduszki znicze palili?niech się zabije jak glupi tylko niech nienaraża innych autem sie przemieszcza nie ściga,do tego sa tory nie ulice

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

to ze ktos chce kupic samochod z mocnym silnikiem to nie oznacza wcale ze bedzie sie scigal. z mocnym silnikiem duzo sprawniej i bezpieczniej kogos wyprzedzisz.

Gość_mr x
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

no wlasnie. co sadzicie o tym samochodzie

Gość_maciek
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Chcę kupić Seat Leon Cupra 1.8t pierwszej generacji - co myślicie?

Mam Leonka 1.8 T 180 km i ścigałem się z kolegą co ma TDI 150 km i łyknąłem go od razu więc nie powiedział bym że mają taką samą moc:)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Oczywiscie ze nie maja disel moze i by wziol benzynke ale tylko na dluzszy odcinek benzyna ponadto znosi lepiej wysokie obrociki niz nasz oszczedny na pozor oczywiscie disel :-)

Gość_xero
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: Chcę kupić Seat Leon Cupra 1.8t pierwszej generacji - co myślicie?

chyba jesteś naćpany !!! GDI ???/ bezpośredni wtrysk ??? po pierwsze GDI to nie silniki koncerny VAG, po drugie silnik 20VT z wieopunktowym wtryskiem (FSI bezposrednie weszly po 2006r)- nieta generacja itp. po czecie: nie ma problemow z gazem

Gość_shpaaku
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -