20:55
Przyjdziemy. Zapytamy. Odpowiedzi posłuchamy.
O no napewno. Zwlaszcza wysluchamy pasuje jak ulał.
Glory, glory, alleluja. Piwko w kuflach niech się buja.
20:55
- Panie zwany prezesem, Sąd Apelacyjny prawomocnym wyrokiem potwierdził, że nie jest pan tym za którego się podaje od dnia 21.09.2016 r.
- Wiem wiem, ale Sąd wie swoje, a ja swoje. Jak mam swoją RN to mi mogą naskoczyć na wuja.
Powiedz więc w którym miejscu sie pomylil. Co mu zrobiles co ?
No to jak spółdzielcy? Będziecie głosować za tymi dietami po ok. 1 300, 1 155 i 1 050 zł dla członków RN? Wpisujcie swoje przemyślenia , na temat, co o takiej kwocie za 2-3 godziny w miesiącu sądzicie. Mój głos będzie - NIE!
Będziemy głosować przeciw tym dietom.
Nie my tylko Ty. Ja bym głosował za tylko nie mogę:/
Mam propozycje. Do zdania za i przeciw dopisujmy argumentację. Tak bo nie bo. Nie wiem bo. Itd
22:49 a ty to kto? księgowy z krzemionek, żeś taki zainteresowany? Co cię to obchodzi, przecież sam piszesz o sobie że nie masz nic wspólnego ze spółdzielnią. Przeczytaj, co o tobie napisali inni na podstawie twojego wulgarnego słownictwa. Twój profil osobowościowy: osobowość zaburzona.
Mnie zdanie tych hipokrytow tak przejmuje jak twoje. Jak to sie mowi otworz szafe mów do rzeczy. Tylko ty nie wiesz maluczki mialczku ty nie bo nie poziom Kononowicz niech nie będzie niczego choc nie wiem dlaczego.
Popieram stawkę wyrażoną w podpisie gość 23:17. Tyle im się należy.
Proponuję zapytać jedną osobę z przeciwników obecnej rady o Jej pobory i córki jako pracowników spółdzielni.
To co nikt nie potrafi powiedziec czemu nie podwyżce?