Pierwszy raz popieram pismena,i tyle.
Jula pyta co to ma znaczyć - wychowujemy następnego klienta MOPSu - nie rozumiesz?? Szkoda!! Zwyczajnie nie zycze sobie żeby z moich podatków rozdawać każdemu kto chce - komuna sie skończyła!! Pracujesz - zarabiasz, uczysz się (pracujesz) - masz obiad! Proste? To rozdawnictwo - zasiłki, obiadki, węgiel itd powoduje demoralizację społeczeństwa!! Nie stać nas podatników na takie rozdawnictwo - wolę żeby za społeczne czyli moje podatkowe pieniądze kogoś wyleczyć, dać stypendium zdolnemy uczniowi czy zawodnikowi. Dość wspierania CWANEGO nieudacznictwa!!
pierwszy raz ... oj nie... jak prawie zawsze nie popieram pismena
Pismen P.O -więc jest hutasem albo pedologiem a nie pedagogiem.Nie dziwne,że nie ma roboty.Kończę bo żygnę...łee.
Powiem tak !Mam dzieci w tej szkole i jestem zadowolona -chociaż potrafię surowym okiem patrzeć na pewne sprawy.Sama jestem pedagogiem i jeżeli tak było -to nie dobrze.Mimo wszystko jako mama sądzę ,że coś nie tak -dlaczego nie chodzące do szkoły dziecko idzie po obiad?dlaczego to nie rodzic?Myślę ,że to jest główny problem!!!-Natomiast -do świadka zdarzenia -trzeba było iść do dyrekcji-uwierz mi byłam z kilkoma sprawami wcześniej i zawsze mogłam liczyć na wsparcie , pomoc oraz na zrozumienie!
A teraz do pismena!!!
Pomyśl czasami człowieku nad tym co piszesz -nie możesz obwiniać dziecka ,że żeruje na państwie -co ono z tego wszystkiego rozumie???
Jak możesz przewidzieć przyszłość dziecka???Jak możesz Je skreślać ???Co Ono poczuje czytając Twoje posty???Czy następnym razem zje posiłek???ZASTANÓW SIĘ NAD SOBĄ PISMEn!!!
forum jest nieuczciwe ...... to znaczy administrator.....Wczoraj napisałem pozytywny wpis broniący nauczyciela.....dziś już tego wpisu nie ma. Czyli został usunięty przez administratora. Pozostawione są jednak wpisy szkalujące ....wyzywające...czyli czym gorzej się pisze na forum to tym lepiej. Po co komuś są pozytywne wiadomości......ot to jest właśnie Polska i Polacy którzy muszą ciągle narzekać i szukać winnego.
I jeszcze urwać jej głowę, zawiadomić kancelarię prezydenta i brygady antyterrorystyczne, nie zapomnieć o pentagonie.
Wszystkich obroncow "biednego i glodnego" dziecka zapraszam do dowolnej szkoly z dozywianiem, na przerwe obiadowa. Prosze stanac na przeciw stolowki i zobaczyc jak sie zachowuja glodne dzieci (a i nie glodne tez). Tylko dla bezpieczenstwa wlasnego radze stac przy scianie, na srodku korytarza jest niebezpiecznie!!!
Pismenie nie strasz nas wejściem do szkoły pełnej żle zachowujacych się dzieci (to są tylko dzieci),my boimy się bardziej dających zły przykład swoim zachowaniem pedagogów.
Czy dziwicie się ,że dziecko nie przychodzi do tej nauczycielki na lekcje,kto chciałby mieć do czynienia z takim "pedagogiem"?
Zachowanie tej pani na stołówce świadczy o niej w całości,brak kompetencji nie objawia się tylko w pewnych godzinach i w pewnych miejscach lecz świadczy o przydatności do zawodu .
Zapraszajac do szkoly nikogo nie strasze, rzeczywistosc wyglada tak, ze jedzacy obiad rowno z dzwonkiem ruszaja na stolowke biegiem i trzeba uwazac.
Juz na lekcji poprzedzjacej nie mysla o tym co jest omawiane tylko patrza ile do dzwonka. A jak sie da to wszelkimi sposobami kombinuja, czy moze nauczyciel nie pozwoli wyjsc na obiad nieco wczesniej.
ty pismen a ty zapomniales jak byles dzieckiem byles taki grzeczny pewnie wsydliwy okularnik popychany przez kolegow i mowiacy prosepani bo franek to mnie popchnal .normalnie zalamujesz tymi wypowiedziami.ja 30 lat tenu chodzilam i nic sie nie zmienilo to sa tylko DZIECI
pismen poszles sprawdzic i dzieci cie popchneli
Tak sie zachowuja NORMALNIE dzieci glodne, nie biora obiadku na potem. Ale chyba niektorzy maja klopot ze zrozumieniem tekstu.
oczywiście, dzieciak pasożyt. Baty mu, kula w łep albo od razu łagry. Prawda pisio?
ja tam nie wiem czy się na tym znasz, ale z twoich słów wynika, żebyś najlepiej w ten sposób rozwiązywał problem biedy w Polsce. Żeby tylko nie psuli statystyk.