Tyle pieknych postow pomaszerowalo w nicosc kasownika, dziekuje obroncom i milosnikom Telewizji Trwam i innych wznioslych mediow.
A dla tych co nie czytali cos w tym samym stylu http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tadeusz_Rydzyk
Jestem nowa na forum a już mnie to zaczyna złościć.!
ja mam propozycję dla admina, żeby zrobił taki przywilej dla zalogowanych, że mogą np. głosować na komentarze tak jak na YT, usuwać swoje komentarze, kto jest "za" łapka w górę ;)
cenzura na tym forum to norma, wystarczy że będziesz pisał z innego IP i już masz przez kilka chwil spokój potem zależy od "widzi mi się" admina, trezba do tego przywyknąć. szkoda tylko że tak opieszale admin działa, MOŻE TO JEST CELOWE, ale to jest wyłącznie jego problem
W wątku o PO zostały usunięte wpisy pewnie dlatego, że nie podobały się @oismenowi... Swoiście pojmowana wolność słowa i swoboda dyskusji. Nie ma co - PRL pełną gębą...
Wolnosc slowa to masz na watku Trwamowskim, zobacz czyje posty wycinano jako pierwsze wczoraj.
Szczegolnie, ze mam kolejna zawieche w paru watkach. Moi Milosnicy wczoraj wycinali ile wlezie i co popadnie.
Myślisz, że nie mają co robić i wciąż zgłaszają Twoje posty ??? Troszkę to dziecinne i bezproduktywne. Mnie od paru dni wisi każdy post. Nie wiem co się dzieje ? Jesli chodzi o przywileje dla okreslonej grupy użytkowników - jest to niemożliwe.