Kazdego to dotyka, nie tylko Twoich wpisow. Jeszcze sie nie przyzwyczailes, ze im wiecej "cudow" wypisujesz tym dluzej czekasz. Moje tez wisza i to nawet 12 godzin.
Odp.: Cenzura na forum?
to nie tak - to po prostu zła metoda moderacji ma na to wpływ pisałem monity ale bez echa.Takie sa ustawienia i moderacja odbywa się "automatycznie"
Ten post oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum). Czytelnicy Forum mogą na razie nie mieć dostępu do tego posta. Dlaczego post oczekuje na weryfikację?
Gość
Dziś, 08:42
Zgłoś
Odpowiedz
Wczoraj ocenzurowałem Twoją kolejną prowokację pismenie -trollu. Będę tak robił cały czas, aż Ci się znudzi trollować i wywoływać kłótnie na forum.
Niestety pismen, nie masz racji. Pewne zablokowane przez administratora wątki nie są przegięciem, naruszeniem zasad, niezgodne z prawdą itd. A jednak są zablokowane. Dlatego zawsze czytam wątki wraz z postami ukrytymi. Owszem zdarza się tam chamstwo i naruszenie regulaminu i to rozumiem, że jest zablokowane. Ale są i takie, które nie powinny się znaleźć w ukryciu, a jednak...To drugie nie świadczy najlepiej o administratorze. Dlatego odpowiedź nasuwa się sama, że chyba musi tak robić, że ktoś mu tak każe. Polityka ? Bo nie potrafię znaleźć innej, uczciwej odpowiedzi na to pytanie.
A jednak ktos ambitnie Adminkowi pomagal sadzac po uzasadnieniach zglaszal wszystko jak leci pod byle powodem. I wybranych autorow, wiec chyba jasne w czym problem.
Adminek biedny oczytal sie sporo zablokowanych przez automat, po serii nocnych zgloszen "automat uczulil sie" na wybrane osoby. Partyzanci widocznie spac nie mogli.
Jestem nowa na forum a już mnie to zaczyna złościć.!
ja mam propozycję dla admina, żeby zrobił taki przywilej dla zalogowanych, że mogą np. głosować na komentarze tak jak na YT, usuwać swoje komentarze, kto jest "za" łapka w górę ;)
cenzura na tym forum to norma, wystarczy że będziesz pisał z innego IP i już masz przez kilka chwil spokój potem zależy od "widzi mi się" admina, trezba do tego przywyknąć. szkoda tylko że tak opieszale admin działa, MOŻE TO JEST CELOWE, ale to jest wyłącznie jego problem
W wątku o PO zostały usunięte wpisy pewnie dlatego, że nie podobały się @oismenowi... Swoiście pojmowana wolność słowa i swoboda dyskusji. Nie ma co - PRL pełną gębą...
Jak raz nie z nudow tylko celowo, a dotyczy to nie tylko moich, a jak juz pare skasuja, to automat blokuje z urzedu.
Widac diabelkow nie lubia.
A "kibolek" swoje, tnie i aniolka udaje - chyba przestane byc swiety i zaczne to robic, bo jestes facet jak przedszkolak. A na dodatek nudny jak przyslowiowe "flaki z ..."
Watsonikowi forum ze stadionem sie pomylilo, ni ma jak "culturalny inaczej"
Raczej chyba z WC11
Tylko nie powiedz tego osobie o ktorej caly czas pleciesz, bo niedobry sad wlepi ci nagrode za pomowienie Watsoniku.
I nie strasz mnie bo odświerze pewien wątek.zadam głupie pytanie i co mi zrobisz ciemnoto