Bzdura twoje najbardziej chamskie wchodza także twoje chamskie watki.Pisałem 2 razy watek o tym że sld chce by prochy zmarłych przechowywać w domu i nie puścił cenzor.A przecież to pisało na wirtualnej.To nie mój wymysł.Cenzor jest idolem platformersów co widać.
to nie tak - to po prostu zła metoda moderacji ma na to wpływ pisałem monity ale bez echa.Takie sa ustawienia i moderacja odbywa się "automatycznie"
Administrator tnie przeginy, lub to co uwaza za przegine (w jego mniemaniu), ale raczej bezpartyjnie. Nowe watki faktycznie ida czasami dziwnie, 5 takich samych wchodzi a inne nie, ale tez raczej apolitycznie, bardziej wg. "widzi mu sie"
Niestety pismen, nie masz racji. Pewne zablokowane przez administratora wątki nie są przegięciem, naruszeniem zasad, niezgodne z prawdą itd. A jednak są zablokowane. Dlatego zawsze czytam wątki wraz z postami ukrytymi. Owszem zdarza się tam chamstwo i naruszenie regulaminu i to rozumiem, że jest zablokowane. Ale są i takie, które nie powinny się znaleźć w ukryciu, a jednak...To drugie nie świadczy najlepiej o administratorze. Dlatego odpowiedź nasuwa się sama, że chyba musi tak robić, że ktoś mu tak każe. Polityka ? Bo nie potrafię znaleźć innej, uczciwej odpowiedzi na to pytanie.
Jest cacy - moderacja od weekendu zajmuje sie automat, a nie jakis stronniczy adminek - jedne posty wisza do u.s.a., inne wchodza bez problemu. Bez ladu i skladu, jak na loterii fantowej.
przykład cenzury towariszcza admina: "pismen - a ty na jakich stanach się znasz? na lotnych, ciekłych, stałych czy wojennych?"
Człowieku,cenzura musi być na forum bo zdajesz ty sobie sprawę jak każdy każdego byponiżał i ublizał -ma być kulturalnie
Cos ktos chyba "pogrzebal", bo od 3 dni forum zieje a nie dziala, posty i nowe tematy wisza godzinami, nowe wyswietlane jako stare, ekstra bajzel sie zrobil.
i znowu trzeba czekać,ciekawe jak długo tak jeszcze bedzie na tym forum,czy coś się zmieni,posty na forach ogólnokrajowych wchodzą odrazu a tu nic i nic,przez bahama to idzie czy co