No właśnie nie cenzoruje tylko pismena!Ze względu na jedność poglądów?
Cego narzekota?Chciałyśta zniesinia cenzury wkiedyś ,bośta godały ,rze cynzury być ni może i mo byc wolność wypowiedzi ,tośta sie dorobiły nowszy ,bardzi skuteczny cynzury.Tak ,to sie nazywo zamordyzm.Niedługo ,już bardzo niedługo ,jak na ulicy spojrzysz na koguś ,to tyn ktuś cie oskarży o molestowanie i pójdziesz do pierdla.Jak ktuś powiedzioł -era dziecioków neo trwo i mo sie dobrze.
Taaa,ni ma cynzury.A w lokalach to możno w środku polić papirosy .Nie trza wychodzic na pole.W takim waszym papirzoku ,to tysz mnie wyguniły na dwór jakem zapolił pszy japcoku w środku.Taaaa, ni ma cynzury ,żyjemy se wolne i nażarte jak te ptoszki w klotkach zwane papuszkami falistymi albo kanarkami.Ni ma cynzury ,ni ma -tak tsza godać i pisać ,jak kiedyś sie pisało ,że Juzek Stalin to ojciec wszystkich porzundnych ludzi.Wtedy tysz nie było cynzury.
działanie admina na zniechęcenie, a posty zgodne z regulaminem
dziękuję adminowi za kolejny dzień blokowania i cenzurowania postów
tak , bo jeżeli dopuszcza wątek i wpis jest na temat , bez wulgaryzmów to dlaczego blokuje , nie rozumiem , ma kaprysy , ..?
Szkoda pisać na tym forum ...to jest mój ostatni post .
mam swoje lata i głupot nie piszę i co? wypadałoby brzydko odpowiedzieć...
panie cenzuro,dlaczego mój wątek o petelickim został usunięty a w jego miejsce wstawiony nowy przez kogoś i na ten sam temat,można tak?
ano ten,było kilka postów i został goły wątek,można tak robić aby czyjś wykasować a wpakować swój