Znowu admin cenzoruje wypowiedzi!Jaki sens istnienia takiego forum?
to nie jest żadna cenzura, jedynie kaprysy - to nie, a to tak....
masz rację za przykład przeanalizujcie proszę wątek: http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/a-ja-stawiam-na-upadek-miasta/s2/?szzf=1
wpis z godz. Gość_artur Wczoraj, 19:43 oraz wpis Gość_jacek Wczoraj, 20:58 treść ta sama tylko ktoś inny podpisał. Oczywiście pisany z jednego kompa przez tą samą osobę i jeden artura zablokowany a jacka wydrukowany bez cenzury. Śmieszne i ciekawe. Wg mnie to nie cenzura na całego to jedynie kaprysy - to nie, a to tak....
no to widac jakie jaja i widzimisię ADMINA,czysta komuna...
Cenzura,jeszcze raz cezura,jeżeli tak ma być to niech zmieni nazwę na FORUM POPIERAJĄCYCH I CHWALĄCYCH WŁADZE W MIESCIE
i znów mam blokadę kompa, dziś napisałem chyba dziesięć postów i wszystkie zablokowane. Tylko dlatego, że wczoraj pozwoliłem sobie zgłosić ogłoszenie ostrowieckiego muzeum jako komercyjne, (zażyczyli sobie za koncert dużą kasę za bilety) a jak bilety płatne to komercja. Gdyby były bezpłatne nic bym nie pisał. Teraz złośliwa blokada komputera. Teraz można przypuszczać kto stoi za tym forum. Chyba nie warto trwać w tym forum i to nie jest żadna cenzura, jedynie kaprysy - to nie, a to tak.
znów cenzura i widzimisię admina
@mirek24 Adminek nie Marzanna, a i termin juz nieco spozniony.
Wejdź na Blok o ostrowiecnr1.pl i wszystko znajdziesz jest na dole po prawej stronie ,po wejściu szukaj też po prawej stronie infa ;) .
dzis chciałem napisać o tym jak to r uskie nie chcą nam oddać wrak TU 154 M i CENZURA !!!