Do tej pory o tym forum mialem dobre zdanie ale dzis przekonalem sie ze mam do czynienia z jakas propaganda i zamykaniem ust osoba o innych pogladach. Pogladach innych niz admin tej strony. Kiedys wycztytalem na tym forum ze admin to zwolennik PO i dzis sie w tym utwierdzam. Wszelkie posty na kilku watkach ktore PO i wlodarzy tego miasta przedstawiaja w nie najlepszej ocenie zostaja wylaczone z dyskusji. A jako argument admin podaj o to taki tekst:
Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
* w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi
Czyli w najlepszej formie CENZURA. Cenzura jak za lat komuny w Polsce. Do tego chce dodac, ze osoba znana na tym forum podpisujaca sie jako pismen mimo krytyki i lamiana zasad jakie podaje admin moze nadal sie udzielac a jej watki sa jedynie usuwane gdy dotycza komentarza postu juz zablokowanego. Czy admin tej strony i pismen to nie jedna i tam sama osoba a moze bliskie sobie osoby bo admin i pismen to zwolennicy PO czemu daly wyraz w kilkuset postach na tym forum.
Na koniec chce napisac, ze skoro to forum ma tylko sluzyc osoba ktore pisac beda o "ladnych warkoczach, pachnacych kwiatkach i milej muzyce" a takze chwalace wylacznie jedna strone polityczna tego miasta to mozemy juz myslec o nowym forum bo to chyba swoj czas juz konczy.
@Cenzurka moje odczucie jest inne, bardzo czesto moje posty nie ukazuja sie wcale lub po kilku godzinach co mozesz bez problemu sprawdzic korzystajac z opcji na dole strony.