Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Cenzura na forum

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1856 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Cenzura na forum”.
  • Cenzura na forum

Do tej pory o tym forum mialem dobre zdanie ale dzis przekonalem sie ze mam do czynienia z jakas propaganda i zamykaniem ust osoba o innych pogladach. Pogladach innych niz admin tej strony. Kiedys wycztytalem na tym forum ze admin to zwolennik PO i dzis sie w tym utwierdzam. Wszelkie posty na kilku watkach ktore PO i wlodarzy tego miasta przedstawiaja w nie najlepszej ocenie zostaja wylaczone z dyskusji. A jako argument admin podaj o to taki tekst:

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:

* w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi

Czyli w najlepszej formie CENZURA. Cenzura jak za lat komuny w Polsce. Do tego chce dodac, ze osoba znana na tym forum podpisujaca sie jako pismen mimo krytyki i lamiana zasad jakie podaje admin moze nadal sie udzielac a jej watki sa jedynie usuwane gdy dotycza komentarza postu juz zablokowanego. Czy admin tej strony i pismen to nie jedna i tam sama osoba a moze bliskie sobie osoby bo admin i pismen to zwolennicy PO czemu daly wyraz w kilkuset postach na tym forum.

Na koniec chce napisac, ze skoro to forum ma tylko sluzyc osoba ktore pisac beda o "ladnych warkoczach, pachnacych kwiatkach i milej muzyce" a takze chwalace wylacznie jedna strone polityczna tego miasta to mozemy juz myslec o nowym forum bo to chyba swoj czas juz konczy.

Gość_Cenzurka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Cenzura na forum

@Cenzurka moje odczucie jest inne, bardzo czesto moje posty nie ukazuja sie wcale lub po kilku godzinach co mozesz bez problemu sprawdzic korzystajac z opcji na dole strony.

Gość_pismen
      Zgłoś
      Odpowiedz

I juz cenzurka zadzialala - post wisi - lubie Adminka

Gość_pismen
        Zgłoś
        Odpowiedz

ło matko i córko ale mata problemy

Nawet jak jest strona stronnicza to co z tego, przecież to nieoficjalna strona miasta i admin może robić co chce. Jak się nie podoba to przecież nie musicie tu wchodzić.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Cenzura na forum

Tak jak napisalem spotykam sie tylko i wylacznie z wylaczonymi Twoimi postami gdy dotyczna posta juz zablokowanego. A z "opcji na dole" czesto korzystam. Nie rozumie dlaczego Ty mozesz krytyowac opcjie inne niz PO, TOS a innym jest to blokowane na tym forum pod pretekstem krytyki. Przeciez po to "Guru" L. Walesa walczyl z komuna bysmy mogli mowic co sadziemy i nie odrazu to oznacza obrazanie (bo slow wulgarnych nie uzywam, kultura mnie obowiazuje) a dzis TVN trabi prawie w kazdych wydaniu faktow o wolnosci i szacunku dla innycn odmiennych pogladow

Gość_Cenzurka
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Widzę ,że pan z PISu jak zwykle s pis ek :( cholera :) .

Admin po południu akurat jest łaskawy ja np nie wiszę dziś ,wczoraj albo się nie pojawiałem lub znikało ew jest zablokowane ale nie oskarżam o to kosmitów ,na twoim miejscu poczytał bym co przeszło a potem pis ał bzdury o prześladowaniu , stawiam na Tuska z tą cenzurą :)

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

ludzie nie macie wiekszych problemow????Tylko pozazdroscic!!!!

Gość_Vive
        Zgłoś
        Odpowiedz

Może by zrozumiał co daje CENZURA gdyby czytał-SŁOWO LUDU,WALCZYMY O STAL lub Trybunę Ludu

Gość_realista
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

@Vive Widzisz pisze na forum ,że jak się zarejestrujesz masz większe możliwości ale tak nie jest ,jeżeli piszesz pod nickiem tym samym stale lub pod kontem trafiasz chyba na listę groźnych dla lokalnej społeczności .

Często Twój wpis wisi na zaakceptowanie czeka od kilkudziesięciu minut do kilku godzin ,czasami jak się pokaże to w zablokowanych ,bo niby narusza coś ,ew jest odpowiedzią na post który został zablokowany ,ew pojawia się bardzo późno jak temat potrafił odplynąć kilka postów dalej .

Czlowiek
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Stare czerwone pajączki kochają tuska i po jak TY!!

Gość_DD
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

NIgdy w zyciu nie glosowalem na PiS. Zgodznie z zasadami forum juz mnie obrazasz bo sugerujesz mi jakis kosmitow. Podalem fakt jakim sugeruje sie admin i prosze sie do niego odniesc chodzi i uzycie o to takiego argumentu

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:

* w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi

Wiec prosze Cie forumowiczu do tego sie odnies

Gość_Cenzurka
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ja mam gdzieś Pis PO i inne nacje rozkwitające co wybory.

Mam tu forum (WOLNOŚĆ SŁOWA) i żądam zaprzestania CENZURY

Gość_realista
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

@ Cenzurka ktoś ci przeczytał mój post czy sam to wydedukowałeś ?

Przeczytaj spokojnie co napisałem baardzoo poowooliii .

Jestem czasem złośliwą małpą ale z tych niegroźnych ;) .

Co do obrażania to zauważyłem ,że jednych obrażają i wchodzą im z butami w życie i jest ok na innych nie można nic napisać bo znika .

Czlowiek
          Zgłoś
          Odpowiedz

To wygląda w ten sposób, że każdy z nas może wyłączyć takiego posta z wyświetlania. Wystarczy się zalogować i wcisnąć "głoś" obok posta. Jeśli zrobią tak przynajmniej dwie zalogowane osoby -post znika. Admin tego nie robi tylko sami forumowicze więc nie rozumiem po co ten wątek. To wszystko jest opisane w zasadach forum i tak właśnie działa (sprawdziłem osobiście). Jeśli nie wierzycie, spróbujcie sami ;)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

nie do końca tak jest o losie postu czy wątku decyduje administrator strony .Natomiast tak jak napisałeś minimum 2 zalogowanych forumowiczów wyłącza post na pewien czas.Dalej o nim decyduje admin i albo go kasuje albo pozostawia

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

w całości popieram, dziś doświadczyłem tego samego

Gość_ocenzurowany
      Zgłoś
      Odpowiedz

Cenzura gorsza od komunistycznej.Jak napiszesz zle o komorowskim to zakryje ja dalszych stronach i też o obecnych ''rzadach!! a wstawia nie według wpisów tylko jak mu sie uwidzi.Naoiszesz co s na komorowskiego o 12 przykładowo to ci zakryje albo przesunie na dalsze strony.a pierdoły wchodza po 5 minutach lub wcześniej na czele.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę