Witam,
W przyszłym roku będe miała wesele...wiem ze było już wiele podobnych wątków, jednak są one sprzed paru lat - chodzi mi o najnowsze dane np 2013/2014 rok...jakie ZESPOŁY polecacie i jakich CEN należy się spodziewać. Będe wdzięczna za opinie osób, które same miały niedawno wesela...zespołom robiącym sztuczne reklamy z góry dziękuje - nie przemeczajcie sie, bo to widac i łatwo sprawdzić...
Liczę na Was - pomóżcie doświadczeniem innym parom młodym:P
dzięki !!
trio masters po negocjacjach 2800 bez poprawin
to różne te ceny są , ale trza liczyć minimalnie to 500-600 zł na osobę w zespole za pierwszy dzień + 50% za poprawiny.
Dobre ceny są w Ostrowcu, bo ja w Nowym Sączu za jeden dzień utargowałem na 3600 zł.
a co to casting? masz problemy z ocenieniem co ci się podoba? ktoś ma ci wybrać zespół na twoje wesele? tyle stron internetowych, katalogów, myślenie nie boli
www.zespoly-weselne.pl www.planujemywesele.pl www.kapele-wesele.pl i wiele wiele innych, mało tego to dodam tyle, że nie ma czegoś takiego jak najnowsze dane, są zespoły, które były, są nowe zespoły i są też zespoły mieszane z ludźmi z doskoku, wybierasz sobie co ci pasuje , chcesz saksofon bierzesz z saksofonem, chcesz samych facetów bierzesz samych facetów, chcesz wokalistkę bierzesz z wokalistką, chcesz z perkusją bierzesz z perkusją, chcesz DJ-a bierzesz DJ-a, ale ludzie macie problem
wybraliśmy zespół Vivat :) i będzie do vivatu zabawa do białego rana:)
niedawno bawiliśmy się na imprezie z tym zespołem:) było super
Dobre zespoly które mają dużo roboty się na tym forum raczej niereklamują:)
nie chodzi o żdną reklamę, kurcze jak siedze i czytm te watki to az mi się coś robi, normalny człowiek opinii nie może napisać, bo zaraz postrzegany jest jako osoba z zespołu, która chce się zareklamować...eh...dajcie sobie spokój, ci co chc to się poradzą, a tym którym się forum, czy wątek nie podoba radzę po prostu zwyczajnie nie czytać:) aha... i pozdrawiam:)