spójrz dokładnie na strone mpk. tam tez jest rozkład ważny od 1.09
z tego rozkładu wynika że na niektóre ulice wcale nie ma dojazdu np.Kilińskiego
http://www.mmostrowiec.pl/artykul/obnizki-cen-biletow-autobusowych-w-ostrowcu-i-nowe-linie-od-wrzesnia-sprawdz
mam jeszcze kilka biletów ulgowych na karnecie. Czy będą ważne we wrześniu?
miały być dokładne rozkłady jazdy aby ludzie zapoznali się wcześniej dziś sprawdzałam i nic...nawet na przystankach..to co jutro w nocy zawieszą????dla mnie to burdel i porażka miasto....
Rozkład jazdy od dawna jest w internecie na stronie MPK. Można się spokojnie zapoznać.
na przystanku widziałam rozkłady jazdy z mapkami
rozkłady były dzisiaj rozklejane
Wg mnie to linia nr 2 i 8 mają za dużo kursów - to nie Warszawa że ciągle ktoś będzie na przystankach... linia nr 10 pewnie zaraz pójdzie do likwidacji bo 4/5 trasy pokrywa się z trasą linii nr 1 a kursy w godz szczytu na hutę pokrywają się z kursami linii nr 4, więc kto będzie jeździł "10".
No i jutro odpalam swoje auto. Czym i z którego przystanku mam dojechać z Pułanek do Huty??????
Na godz. 7.00 z Polnej na Gulińskiego mogłaby jeździć 4 i bilet za 1,50, a jest tylko F i oczywiście za 2,30, czyli bez zmian. Po 15.00 ta sama sytuacja. I jaka tu obniżka cen biletów ?
Jaka cena biletu dla emeryta pod kościów w Szewnie z Ostrowca?
jak na razie w liniach pozamiejskich-komercyjnych(A-H) obowiązuje promocja... bilety w strefie miejskiej(strefa 0) kosztują 1,50zł. Promocja obowiązuje do odwołania.
ale na F w granicach miasta też 1,50 kosztuje
Ale gdy się chcę przesiadać do pracy z miejskiego na komercyjny , bo inaczej nie mam się jak dostać to niestety muszę mieć dwa bilety miesięczne. To dopiero wymysł niezły. Mam w nosie dam zarobić prywatnym przewoźnikom , oni też po 1,5 wożą i bilet miesięczny mogę kupić.