też jestem ciekawa, a nigdzie chyba jeszcze nie pisze
kto nie pisze????
miesieczny za 5 dych? a gdzie to pisze? dzis osobiscie otrzymalam odpowiedz na @ i jesli chodzi o bilety miesiaczne Normalane (nie samorządowe i nie ustawowe ulgi)sa bez zmian :(
ze nie wspomnnę o zokladzie jazdy autobusow, ze nie sie nie zminilo i by dojechać do pracy musilabym sie przesiadac w dwa autobusy a i tez to raczej jest niemozwile, gdyz pierwszy autobus dojezdza na Aleje, kilka minut po odjezdzie dwóch pozostalych autobusów w ktorych mogalabym sie przesiasc i dojechac do pracy..wiec "Lipa", jak mowia moje dzieci ... a zal, b byla pozytywnie nastawiona by wspomoc ten środek lokomocji i odciazyc swoj budzet
miesięczny za 5 dych?a gdzie to pisze? Dlaczego w Ostrowcu tak kiepsko z j.polskim?Powinno być:GDZIE TO JEST NAPISANE!!!!!!A jeżeli piszemy:gdzie to pisze,to ja się pytam:KTO PISZE?
no cóż, tak jak myślałem, żadna godzina mi kompletnie nie pasuje. Znowu porobili te rozkłady pod... no właśnie - pod kogo? Nic dziwnego, że MPK jeżdżą tylko starsze osoby, im pasuje każda godzina.
U nas w Ostrowcu to jest tak: gdy ktoś jest ze zmiany zadowolony - nie pisze nic, gdy ktoś z czegoś jest niezadowolony - od razu opisuje to na forum i narzeka na wszystko co jest dookoła.
Piszecie, że z linii pozamiejskich nie można przesiadać się w miejskie - racja....Ale czy z busa możecie przesiadać się w inną komunikację???? NIE... To, że komunikację miejską i pozamiejską prowadzi jeden przewoźnik nie oznacza, że to jest to samo. Od wczoraj nie można łączyć tych dwóch rodzajów komunikacji i to nie jest wymysł zarządzających MPK.
A ja w tym forum wyraźnie widzę lobby "busiarzy"... Chwalcie ich tak dalej a będziecie zdani na dojazdy w godzinach tylko tych, na które będzi im się opłacało wyjechać.