Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Centrum dietetyczne Naturhouse

Ilość postów: 10 | Odsłon: 3350 | Najnowszy post
  • Centrum dietetyczne Naturhouse

Proszę o opinie o naturhouse, centrum dietetyczne w rynku, ktoś chodzi?

Gość_aa
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Centrum dietetyczne Naturhouse

Moja siostra chodzi, niby schudła 19 kg w 4 miesiące ale jakoś ostatnio sobie zaczęła podjadać i waga stoi w miejscu. oni drogo sobie liczą- chyba 100zł za wizytę(raz w tyg) ważą cię na każdej wizycie, dają jakieś gadżety (oczywiżcie płacisz za nie w cenie wizyty) i się chodzi co tydzień i dają jakieś chrupki, jakieś fiolki do picia naturalne i coś tam jeszcze. dają ci diete której trzeba przestrzegać, niby dobraną indywidualnie. generalnie nie ma cudów- zeby schudnąć trzeba przejść na dietę.

wetwawa
      Zgłoś
      Odpowiedz

a ja jestem klientką na tzw. trybie oszczędnościowym za ok 250zł miesiącznie, i jak narazie schudłam 6 kg w 1,5 miesiąca, i jestem zadowolona. Jak się stosujesz do diety i nie podjadasz, a dodatkowo masz wspomagacze, to nie ma szans żeby nie schudnąć...a jak kombinujesz i podjadasz, to nie czekaj na cuda:)

Gość_kinia27
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dokładnie

Gość_aa
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Centrum dietetyczne Naturhouse

co to jest tzw. tryb oszczędnościowy???tzn mozna wybierac lub sugerowac kwote jaka mozna wydac????

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wizyty są za darmo, trzeba tylko zrobic badania przed dietą, jest kilka programów, za 300 a nawet za 1000zł ale nie pamietam na jaki okres, a panie tam są przemiłe:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Żreć o polowe i troche sie poruszać-wystarczy.A panie są przemile bo kase doją-norma.Za 2 czy 3 stowy sama sobie diete zaaplikujesz-warzywa owoce,nabiał i na karnet na silownie starczy-myśleć troche.

Steph
              Zgłoś
              Odpowiedz

świeta prawda steph:)

menka64
                Zgłoś
                Odpowiedz

jak by chcieć tam chodzić i płacić za te wizyty to faktycznie się schudnie bo potem nie będzie za co jeść kupić

Gość_lp
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Chodze do naturhouse jakies dwa miesiące i chudne super jestem bardzo zadowolona, a panie tam pracujące przede wszystkim posiadają ogromną wiedzę i naprawde są miłe, oczywiście że biorą za to pieniądze jak w każdej pracy przecież to normalne!!nikt za darmo do pracy nie chodzi!! Jak najbardziej polecam wizyty bezpłatne a płace za same suplementy i oczywiście opcje są różne a ty sam wybierasz na jaką cię stać tam nikt do niczego nie zmusza

Gość_Hania
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -