Proszę o opinie o naturhouse, centrum dietetyczne w rynku, ktoś chodzi?
Moja siostra chodzi, niby schudła 19 kg w 4 miesiące ale jakoś ostatnio sobie zaczęła podjadać i waga stoi w miejscu. oni drogo sobie liczą- chyba 100zł za wizytę(raz w tyg) ważą cię na każdej wizycie, dają jakieś gadżety (oczywiżcie płacisz za nie w cenie wizyty) i się chodzi co tydzień i dają jakieś chrupki, jakieś fiolki do picia naturalne i coś tam jeszcze. dają ci diete której trzeba przestrzegać, niby dobraną indywidualnie. generalnie nie ma cudów- zeby schudnąć trzeba przejść na dietę.
a ja jestem klientką na tzw. trybie oszczędnościowym za ok 250zł miesiącznie, i jak narazie schudłam 6 kg w 1,5 miesiąca, i jestem zadowolona. Jak się stosujesz do diety i nie podjadasz, a dodatkowo masz wspomagacze, to nie ma szans żeby nie schudnąć...a jak kombinujesz i podjadasz, to nie czekaj na cuda:)
co to jest tzw. tryb oszczędnościowy???tzn mozna wybierac lub sugerowac kwote jaka mozna wydac????
Wizyty są za darmo, trzeba tylko zrobic badania przed dietą, jest kilka programów, za 300 a nawet za 1000zł ale nie pamietam na jaki okres, a panie tam są przemiłe:)
jak by chcieć tam chodzić i płacić za te wizyty to faktycznie się schudnie bo potem nie będzie za co jeść kupić
Chodze do naturhouse jakies dwa miesiące i chudne super jestem bardzo zadowolona, a panie tam pracujące przede wszystkim posiadają ogromną wiedzę i naprawde są miłe, oczywiście że biorą za to pieniądze jak w każdej pracy przecież to normalne!!nikt za darmo do pracy nie chodzi!! Jak najbardziej polecam wizyty bezpłatne a płace za same suplementy i oczywiście opcje są różne a ty sam wybierasz na jaką cię stać tam nikt do niczego nie zmusza