Co zamożniejsi to teraz w przezroczystą reklamówkę kostke masła biorą. Na bogato. Uśmiechnijcie się.
Kto kupuje masło bez promocji?
Zawsze jest trzecie gratis albo kup trzy i trzy gratis albo drugie za połowę ceny itp.
Masło zawsze jest w promocji i nie ma sensu używać ceny z półki do porównania
Od stycznia wyplaty w gore. Brawo Donald
Od stycznia wypłaty w góre. Brawo Donald!
Zgodnie z posłem z trzeciej drogi, bułki można jeść na sucho, oszczędzać też trzeba.
T
Tusek nie kłamał mówiąc, że chleb będzie po 30 zł. Po wprowadzeniu euro, pewnie przekroczy, ale jachty nieco staniały.
Wybrany przez prosty lud z okregu świetokrzyskiego, poseł Kasprzyk z Polska 2050 powiedział w piatek - z okazji Mikołaja - że bułke mozna zjeść też bez masła. On dzisiaj jadł i da sie zjeść.
Podpowiem, że sa też mirabelki i szczaw. Dobrych wyborów, życzę:))
Tanie? Poniżej 10zł nie kupisz 08:57.
Nie manipuluj 16:15 w Lindlu dziś masło klasyczne powyżej 9 zł, no chyba, ze ty mówisz masle takim jak w PRL wyrób czekoladopodobny to może tyle kosztuje:)
Wszystko drożeje
Wszystko drożeje
"w poście zawarto ogłoszenie komercyjne (w tym, ale nie wyłącznie, z dziedzin: praca, nieruchomości, sprzedam, kupię, wykonam, oferuję) i nie jest to odpowiedź wyłącznie na pytanie zadane przez Forumowicza; w Portalu ogłoszenia zamieszcza się w dziale Ogłoszenia. Możesz także skontaktować się z nami w sprawie reklamy w portalu na adres podany w zakładce Kontakt."
Niby w sprawie jakiej reklamy mam się z wami kontaktować? Ja nic nie reklamuje, tylko się nabijam z jednodniowej promocji masła. Naprawdę aż tak niedojebani jesteście?
Żeby móc pisać na forum , trzeba zapłacić? To jest płatne forum? To już teraz wiadomo skąd te różne wątki w obfitej ilości się na forum pojawiają przy różnych okazjach? Tworzą je Ci co za możliwość pisania zapłacili?
Głupota sięgnęła zenitu.