Witam patrzę za mieszkaniami w Ostrowcu i cena za m2 to az ból głowy 5-6 tys ludzie skąd takie ceny ? W Warszawie -Piastów cena nowego m -5800 coś chyba nie tak
co z tego jak wystawiaja po 3 tys za metr jak koniec koncow sprzedadza za ok 2 tys :)
To kupuj w Warszawie.
Ja nie pytam o radę czy mam kupować mieszkanie w Warszawie tylko pytam czy nie przesadą jest cena za m 2 mieszkanie powyżej 5 tys ? I o to pytałem ....
Wg wystawiających nie. Cenę zawsze weryfikuje rynek.
Tu w Ostrowcu czy mieszkanie czy inne rzeczy to ludziom w glowke sie cos robi. Np wozek 3w1 dla dziecka kosztowal 1600zl zdjecia paragonu nawet sa w ogloszeniu a sprzedaja za 1300zl bo malo uzywany po jednym dziecku. Ludzie ogarnijcie sie z takimi cenami za nowy 1050zl 3w1 dalem w sklepie. A sa i tansze -nowe. To kto normalny kupi uzywany drozej niz by nowy kupil.
Gdzie Ty widzisz te 5-6 tyś? :) :)
Prosżę 5300 za m 2 /www.olx.pl/oferta/mieszkanie-z-tarasem-na-nowym-osiedlu-wysoki-standard-63m-ul-pogodna-CID3-IDvNVcP.html#b81cfb1620;promoted
To miej. Jakbyś chciał pchnąć po 1tys/m2 to może bym się zastanowił.
Proszę coś wiecej o mieszkaniu
Jedna jaskółka wiosny nie czyni,nie podniecaj sie tak.
Następne proszę ttps://www.olx.pl/oferta/mieszkanie-70m2-ostrowiec-swietokrzyski-os-pulanki-CID3-IDvmLoW.html#d4880887fd
a ja szukam mieszkania,3 pokoje i nic nie ma, nie mówię że ma być tanio ale za ceny podane powyżej ,to już przesada,
i pewnie za darmo szukasz,nikt ci nie kaze kupować
Nikt nie chce za darmo ale też nie chce za 5tys w Ostrowcu
Też się zdziwiłem jak szukałem. Niby Ostrowiec pustoszeje i takie tam, ale kupić tutaj naprawdę ciekawe mieszkanie wcale nie łatwo.