kolega z 22:00 chyba z przekorą odpowiedział heh, za mocny, bież jakiegoś 250ccm ewentualnie gs 500, kawe er-5
To zależy czy masz jakiekolwiek doświadczenie w jeździe, wzrost, waga, do czego ma być używany motocykl ( jakiego typu jazda ), itp. Dużo opinii jest forum strony scigacz.pl.
doświadczenie żadne... motocykl ma być do jazdy po mieście, od czasu do czasu jakiś wyjazd poza miasto. 180/82 wzrost/waga.
Do tego typu "zadań" HORNET na pewno się nadaje. Czy jest dobry na pierwszy sprzęt ? Lepszy niż "erłan". Jest stosunkowo mocny ( +- 100 KM) to dosyć dużo jak na początek co nie oznacza, że jest nie do ogarnięcia. Tak na prawdę 90% tego czy dany typ moto nadaje czy nie nadaje się zależy od oleju w głowie. Ja zacząłem od Bandita i jestem zadowolony. Jakiego sprzętu byś nie wybrał to polecam po primo książki typu: Motocyklista doskonały, Twist of the wrist a po secundo wszelkiego rodzaju szkoły / szkolenia doskonalące jazdę + wyjazdy na tor ( w celu doskonalenia techniki jazdy ) np. do Radomia http://www.automobilklub.radom.pl
a jaki sprzet proponujecie dla kobitki jako pierwszy? 167 wzrost/53waga
Romet Ogar 205.
bardzo smieszne...nawet nie potrafisz dziewczynie doradzic tylko z motorowerem wyskakujesz