Czy ktoś wie czy castorama jutro ( niedziela- Wigilia) będzie czynna?
pewnie pisze to sprzedawca ktora ma wykształcenie zawodowe, nie chciało sie uczyc to siedz na kasie
Widzę że ogarnął cię świąteczny nastrój
Gość 9:52 szkoda, że w Święta muszę poruszyć ten temat ale postaram się delikatnie. Popatrz w lustro i odpowiedz sobie na pytanie jakie wykształcenie masz Ty. Nie chce się czepiać, ale stylistyka Twojego zdania jest daleko poniżej podstaw. Potrzebujesz się dowartościować? W tych czasach nawet najwięksi próżniacy kończą studia, więc żaden mi to wyznacznik mądrości. A nawet jeśli te studia skończyłeś, to niestety Twój iloraz inteligencji, również nie zadowala. Czasy gdy osoby, jak to ująłeś po "zawodówce" pracowały na kasie, bo się uczyć nie chciało już dawno się skończyły. Także proszę wyjść ze średniowiecza i nadążać za teraźniejszością. Skończyłam studia tak samo jak wiele moich znajomych i pracuje na kasie i wiesz co? Zarabiam więcej niż oni. Jak to się dzieje? Dalej uważasz że to takie uwłaczające siedzieć na kasie?
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Spokojnych Świąt, a na Nowy Rok więcej szacunku i wyrozumiałości dla innych ludzi.
i dalej siedz na kasie i nie marudz :) masz mnie obsluzyc ;)
09.52, człowieku po stylu twojego pisania to nie wiem czy gimnazjum skończyłeś.Chociaż byś się nie ośmieszał.Kto takiego analfabetę zatrudnił? Firma budowlana? Pewnie tak, bo oni w święta nie pracują.Z tym, ze ty z rysunkiem technicznym raczej nie masz nic wspólnego, prędzej z łopatą lub w porywach z betoniarką.
Przypomniało mi się pewne zachęcające ogłoszenie:"Słońce, piasek, woda....zatrudnię do pracy przy betoniarce".
to pewnie napisał ktoś wykształcony, ale ateista który ma za nic przykazania.